Femeile vorbesc mai mult ca barbatii

Este ceva ce mai mult de jumatate din populatie suspecta, insa acum este o certitudine – femeile vorbesc mai mult decat barbatii Frp bypass apk.

De fapt, femeile vorbesc aproape de trei ori mai mult decat barbatii, avand o medie de 20.000 de cuvinte intr-o zi, cu 13.000 mai mult decat media barbatilor Linux tcpdump. Femeile vorbesc si mai repede, alocand mai multa „putere a mintii” atunci cand vorbesc. Explicatia ar fi data de anumite zone ale creierului, dezvoltate diferit in functie de sex thinkvantage.

Mai mult decat atat, pentru femei procesul de a vorbi declanseaza o reactie chimica similara cu cea resimtita atunci cand se consuma substante halucinogene Dragon Night 4 remake.

Aceasta diferenta biologica provine din faptul ca hormonii sexuali proveniti de la barbati se dezvolta mai greu la copii. Astfel, baietii – dar si barbatii – sunt in general mai putini comunicativi decat femeile Griff Syndrome.

Sunt, totusi, avantaje in a fi tipul solid, tacut. Testosteronul reduce si zona creierului responsabila auzului si a intelegerii, facandu-i pe barbati „surzi” la multe argumente logice prezentate de femei 캠스튜디오 다운로드.

Dar ceea ce barbatii pierd atunci cand vine vorba de conversatii, recupereaza atunci cand e vorba de a se gandi la sex. Dr. Brizendine, pshilog si autor al cartii „Mintea feminina”, considera ca procesorul sexual (zona creierului responsabila cu gandurile sexuale) este de doua ori mai mare in cazul barbatilor Download the Cobol program.

Un alt punct al studiului se refera la modul de a vorbi prezent atat la femei, cat si la barbati. Daca femeile folosesc in medie 9,2 cuvinte pe fraza, atunci barbatii le depasesc, ajungand la 12,1 csr8510 a10 드라이버.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *