La parintii mei sau la parintii tai?

Conditiile dificile de trai ii determina pe cei mai multi tineri casatoriti sa renunte la inchirierea unui apartament in favoarea locuirii cu proprii parinti 둔재무적 다운로드. Desi le-ar placea sa aiba propriul cuibusor de nebunii dar si sa-si dovedeasca faptul ca isi pot lua viata in propriile maini, cei mai multi sunt nevoiti sa renunte la astfel de vise pentru ca nu ar putea face fata cheltuielilor 환상의 빛 다운로드.

Indiferent de cat de apropiati sunt tinerii casatoriti de parintii partenerelui, statul impreuna cu parintii poate fi stanjenitor pentru o perioada pana cand se produce acomodarea url로 파일 다운로드. Daca atat parintii fetei, cat si parintii baiatului se ofera sa-i sprijine, atunci inevitabil apare intrebarea: „La parintii mei sau la parintii tai?” 개역개정 성경 ppt 다운로드.

Bineinteles, ca daca ambii parteneri sunt mamosi, vor zice „La mama.” :). Datorita prejudecatilor circulate de-a lungul vremii, cum ca soacrele sunt rele (si aici mai mult cu referire la mamele baietilor, desi nu este o regula) tinerii casatoriti se pot confrunta cu oarecare strangeri de inima daca vine vorba de o sedere indelungata la parintii din partea pertenerului de viata shift movies.

Cred ca intr-o situatie precum aceasta trebuie tinut cont de urmatoarele aspecte:

– indiferent de cat de mult ii apreciem pe parintii partenerului de viata, intotdeauna trebuie sa le purtam respect pentru ca ei au dat nastere persoanei minunate cu care ne impartim viata, iar atata vreme cat odrasla lor este fericita, clar nu vor avea loc neintelegeri in casa (si ma refer la lururi serioase, nu de genul „de ce ati uitat sa …?”; „cratita aia nu trebuie sa stea aici” sau orice fel de situatii casnice care ar fi fost inevitabile si daca stateati doar voi doi) youtube com. Parintii nu trebuie vazuti ca persoanajele negative, ci din contra acestia reprezinta dragostea parinteasca si sprijinul neconditionat pe care niciun alt prieten, oricat de bun ar fi, nu le-ar putea inlocui 아이폰 텍스트 파일 다운로드.

– avantajul in a sta cu parintii este ca mai tarziu copiii vostri isi vor petrece timpul alaturi de bunici si vor primi mai multa atentie si grija decat daca ar sta cu un strain Lunatic Money.

– in viata nu toate ne ies asa cum vrem si cand ni se ofera o sansa pentru o viata mai buna, trebuie sa o acceptam si sa multumim pentru ea pentru ca nu toti se pot bucura de ea Kim Myung-hyun Creative Science Download. Si aici reamintesc ajutorul neconditionat oferit de parinti si atunci cand e vorba doar de 1 copil (cand nu este casatorit), dar si cand sunt doi (copilul si sotul/ sotia) next 64-bit pot player.

– oricare pereche de parinti aleasa reprezinta o sursa de intelepciune si atitudine realista si motivanta in fata greutatilor vietii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *