Arta de a face dragoste – Taoismul

 Sexualitatea taoista a aparut in China antica, fiind o cale spirituala, o ramura a medicinei chineze 스프링 파일 업로드 다운로드. Taoistii erau ei insisi medici si se preocupau atat de sanatatea si armonia corpului, cat si de satisfactia sexuala. Multe din tehnicile sexuale pe care ei le-au dezvoltat sunt mai vechi de 2000 de ani, dar sunt folosite cu eficienta si in zilele noastre xapofx1_5.dll.

Atunci cand vorbim despre sex, majoritatea avem tendinta de a ne gandi la actul sexual in sine. Pentru taoisti, a face dragoste este o arta a sexualitatii, un act sublim, ce apartine ordinii firesti a lucrurilor 앨런 웨이크 다운로드. Ceea ce noi numim stare de excitare, taoistii considera a fi o energie sexuala, practicile lor fiind bazate pe cultivarea acestei energii si utilizarea ei pentru a atinge sanatatea perfecta si fericirea infinita 파이어폭스 영상 다운로드.
Celebra Yin si Yang reprezinta cuplul taoist (Yin- feminin, Yang- masculin), care prin metode precise de stapanire a energiei sexuale poate atinge ataraxia sexuala ethernet controller. Barbatul trebuie sa isi stapaneasca tendinta de ejaculare, pentru ca aceasta este considerata epuizanta si nu constituie extazul amoros al barbatului, ci este o mare pierdere de energie si de fluide vitale, care conduce la oboseala si deprimare Fall Fairy Tale. Taoistii spun ca intr-un contact sexual rapid, Yin si Yang nu reusesc sa schimbe energie sexuala intre ei si sa se contopeasca, secatuindu-se unul pe celalalt de energie surfer 8. Iata cateva dintre metodele prin care poti atinge fericirea infinita.(sursa foto)

Atingerile sunt foarte importante intr-o relatie de cuplu Lenovo Laptop Driver. Ele transmit iubirea, atentia, grija, respectul si afectiunea fata de partener. Discutati deschis si fara inhibitii despre modul in care va place sa fiti atinsi, mangaiati sau alintati 한국영화 예고편 다운로드. Acest lucru va consolida relatia si va va apropia sufleteste.

Masajul general al corpului este un mijloc foarte bun de a descoperi corpul iubitului/iubitei si pentru a observa raspunsurile lui la stimularea zonelor erogene ios 8.4 beta 다운로드. Nu exista nicio regula dupa care sa te ghidezi, secretul unui masaj reusit consta in iubirea cu care este facut si incredere, restul tine de spontaneitate.

Lumina are si ea rolul ei in practica taoista. Ea trebuie sa fie cat mai discreta(pentru a te introduce intr-o atmosfera intima si relaxanta), de culoare violet(creeaza intimitate, relaxare, sentimente de pace) ori rosie(foarte incitanta si sexy).

Patul are o importanta majora. El este piesa de rezistenta a camerei. Asigura-te ca este suficient de solid si de mare(pentru a va oferi lejeritate in miscari) si foloseste lenjerii de matase(sunt sexy, vaporoase si extrem de placute la atingere)

Oglinda este pentru multi dintre noi o fantezie incitanta si de aceea nu este bine sa lipseasca din niciun dormitor. Ce poate fi mai placut decat sa va priviti in oglinda in timp ce faceti dragoste?

Muzica si aromaterapia sunt alte doua modalitati de a crea o atmosfera propice contopirii intre Yin si Yang. Foloseste betisoare parfumate, uleiuri esentiale ori lumanari parfumate, pune melodia voastra preferata pe fundal si ai garantata o noapte magica alaturi de persoana iubita.(sursa foto)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *