Cum sa reinvii romantismul in cuplu

Romantismul este foarte important in orice relatie, are (sau ar trebui sa aiba) termen de valabilitate nedeterminat si nu trebuie sa-ti fie teama de el pentru ca nu are reactii adverse 😉 슈츠 시즌4 다운로드. Multe cupluri se confrunta cu romantism exacerbat in primele luni sau ani ai relatiei lor, iar apoi gesturile romantice se raresc.

Astazi vom aduce in discutie tema recuperarii momentelor tandre Download Cold Chasing. Cum sa reinvii romantismul in cuplu nu ar trebui sa fie in mintea ta o misiune imposibila, din contra una chiar distractiva. Un lucru este clar: cineva trebuie sa ia initiativa, adica TU care acum citesti aceste randuri 에벌리 다운로드! 🙂

Hai sa analizam un pic in detaliu problema: cum vine partea asta „candva eram romantici, dar acum nu mai suntem„. Dragelor si dragilor s-a pierdut cumva pe drum romantismul 여과와우유애정 다운로드? L-ati luat cu voi in vacanta si acolo l-ati abandonat? Stiu, stiu…veti zice „nu mai avem timp„. Eu cred ca de fapt in spatele lui „nu mai avem timp” sta dusmanul #1: COMODITATEA Absolute Pair1999 download.

Exact! La cate lucruri nu renuntam de-a lungul vietii doar pentru ca nu mai avem chef sa pentru ca nu ne mai pasa? Ai fi surprinsa sa vezi cate iti ies la socoteala daca le inventariezi sentinel hl 드라이버 다운로드.

Acum sa revenim la partea cu initiativa. In dragoste nu ar trebui ca doar unul dintre parteneri sa fie responsabil cu romantismul, de exemplu ca tot despre asta discutam ghost32.exe 다운로드. Cei doi trebuie sa se completeze reciproc, altfel am fi cu totii fericiti fara pereche. Asa ca nu te astepta doar sa primesti, trebuie sa si oferi download dcode.

Cand vine vorba de binele relatiei tale nu trebuie sa iti fie teama sa incerci sa aduci imbunatatiri daca simti ca este nevoie, si mai ales daca stii ca si perechii tale ii vor prinde bine Download the day-to-day. Curaj si la atac!

Iata cum sa reinvii romantismul in cuplu. Tine minte ca puterea exemplului este mare: ia tu initiativa, iar el nu va putea trai de acum incolo fara gesturile tale romantice si ti le va oferi si el in dar 윈도우 openjdk 다운로드. Si uite asa, incetul cu incetul „resusciteaza” romantismul.

Cum sa reinvii romantismul in cuplu prin gesturi si vorbe de dragoste:

– ia-l in brate si apoi joaca-te in parul lui folosind miscari line aproape de crestetul capului, iar cand si cand ofera-i un sarut pe frunte;

– surprinde-l cu un sincer „Te iubesc” scris pe un post-it pe care i-l furisezi in agenda pe care stii ca isi noteaza zilnic informatii, altfel risti sa dea de mica ta declaratie cine stie cand. Un asemenea gest clar il va bucura si se va gandi cat de norocos este ca te are in viata lui;

– pregateste o cina romantica: vin, lumanari, mancare gustoasa si usoara, petale de trandafir sau orice lucru care iti este dictat de imaginatie si inima;

– ofera-i un masaj relaxant cu uleiuri de corp speciale;

– sarutati-va la plecare si la intoarcere acasa;

– surprinde-l cu melodia voastra pe fundal si dansati;

Dupa cum vezi, romantismul nu este inspirat din cine stie ce gesturi extravagante care sa te faca sa exclami „Wow!”, ci din fapte pe care le facem din instinct sau pe care le pregatim cu multa discretie pentru a nu strica surpriza. Conteaza in primul rand sa renunti la comoditate, sa preiei initiativa si sa te lasi dusa de val.

Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *