Noi pozitii de facut dragoste in 2011

Cand vine vorba de pozitii de facut dragoste, se pare ca au curs oceane de cerneala insa nimeni nu a mai incercat sa inoveze ceva de la aparitia Kama Sutra.

Nu e usor sa inventezi pozitii noi de facut dragoste insa in anul 2011 trebuie sa venim cu ceva nou mai ales ca societatea a evoluat foarte mult in ultimele sute de ani. Asa ca iata cateva propuneri pentru noi pozitii de facut dragoste in 2011. Daca o sa le gasiti utile si placute, e posibil sa continuam lista.

Pozitia Misionarului cu iPad 2

In pozitia Misionarului 2011, femeia sta pe spate, iar partenerul se asaza deasupra ei pentru a o penetra. In versiunea iPad 2, partenerul se aseaza deasupra si aseaza pe sanii ei un iPad 2 pe care a instalat un app de tip piano player, eventual o versiune cu vibratii. In timpul actului sexual, partenerul atinge cu limba clapele pianului virtual pentru a-i canta partenerei o melodie de dragoste. Vibratiile tabletei dar si metalul rece vor spori excitatia partenerei.

Avantaje: este o pozitie simpla, chiar si pentru incepatori, si este clasica! Ea lasa loc mangaierilor, sarutarilor si cuvintelor dragastoase, o parte dintre ele putind fi postate live pe twitter si Facebook. Atat femeia cat si partenerul ei au bratele libere asa ca se pot mangaia sau se pot ghida reciproc sau pot opera aplicatiile Ipad.

Pozitia calaretul fantastic auto cu volanul reglabil

In pozitia calaretului fantastic 2011, femeia sta lungita pe spate, cu picioarele departate si indoite. Barbatul se aseaza deasupra ei ca si cum s-ar aseza pe o sa. Ea isi ridica unul dintre picioare pe spatele lui, ajutandu-l astfel si pe partener in miscarile sale. In versiunea 2011 noi propunem volanul reglabil de la autoturism. Fie ca aveti Honda, Mercedes-Benz, BMW sau AUDI, volanul reglabil a devenit un standard. Aceasta pozitie ar trebui practicata in autoturism iar partenerul poate folosi volanul reglabil pentru stabilitate dar si pentru distractie.

Lucrurile se pot dovedi pline de adrenalina daca practicati aceasta pozitie pe camp, cu masina pornita in treapta intaia. Senzatia de miscare, misterul locului public dar si tehnologia din masina dumneavoastra pot transforma pozitia calaretului fantastic intr-o experienta inedita. Iar orice calaret modern nu mai vine pe un cal alb ci cu mai multi caluti putere.

Pozitia CAPRA Wii cu Sports Pack

In pozitia Capra 2011,  femeia se aseaza mai intai in genunchi, apoi se apleaca in fata, sprijinindu-se pe coate. Barbatul se aseaza in genunchi in spatele ei pentru a o penetra insa ambii parteneri au in maini controlere Wii. Pachetul Wii Sports Pack se poate dovedi o sursa buna de distractie in contextul in care viteza sexuala a cuplului se regleaza cu jocurile de pe consola Wii. Recomandam pozitia Capra impreuna cu tenisul de masa sau intrecerea cu arcul. Majoritatea jocurilor Wii implica mobilitatea diferitelor parti ale corpului iar precizia jocului este „afectata” de ritmul vostru.

Nu stim ce scoruri o sa obtineti la Wii insa distractia este garantata cat timp nu va prinde prea mult jocul si intelegeti ca pozitia capra este mai importanta decat pozitia Wii.

Pozitia 69 cu giroscop sau invartire 360

In pozitia 69, barbatul se aseaza pe spate, iar femeia se aseaza invers in patru labe sprijinita pe coate peste el. Cei doi sunt asezati invers, astfel incat barbatul are capul la nivelul picioarelor femeii si femeia are capul la nivelul picioarelor barbatului. Din aceasta pozitie, fiecare poate stimula manual si oral organele genitale ale partenerului. Inspirati de tehnologia iPhone, recomandam ca indragostitii sa nu ramana fixati in aceasta pozitie ci sa se rostogoleasca impreuna la stanga sau la dreapta, in cerc sau aleatoriu.

In acest fel imprimati dinamism pozitiei 69 insa este vital ca ambii parteneri sa se sincronizeze. In acest fel, atat barbatul cat si femeia vor fi pe spate sau in pozitii inedite menite sa sporeasca placerea dar si sa arda calorii.

Pentru mobilitate maxima recomandam o piscina sau un mediu cu zero gravitatie (aviz viitorilor turisti spatiali).

Pozitia Lotus 2011 – Air Gunfight

In pozitia lotus, femeia sta lungita pe spate, isi ridica picioarele, punandu-l pe cel drept pe genunchiul celui stang, iar pe cel stang pe genunchiul celui drept pentru a ajunge in pozitia lotus folosita in yoga, si pentru a-si putea misca mai bine bazinul. Barbatul se aseaza in genunchi in fata ei pentru a o penetra. Se poate apleca deasupra ei pentru a o saruta.

Pentru a spori placerea noi va propunem sa folositi doua feoane mobile (in forma de pistol), unul pentru fiecare partener astfel incat sa simulati o „lupta” cu aer cald sau rece. Ambii parteneri pot indrepta feonul catre parul partenerului sau catre partile intime. Este recomandat sa incepeti cu aceasta pozitie chiar cand iesiti de la dus sau cand ati transpirat.

Atentie la cablurile electrice deoarece exista riscul de electrocutare. Cu toate ca riscul este mic, gandul ca traiti „periculos” va spori senzatia de placere a cuplului.

Acestea sunt primele pozitii de facut dragoste pe care le recomandam in 2011. Tineti cont ca ele sunt 100% originale si ca depinde de voi daca ele vor intra intr-un manual modern de Kama Sutra. Pana cand tehnicile vor deveni perfecte e nevoie de foarte multa practica iar sexul nu se intampla de la sine.

Stapanind tehnicile de mai sus la nivel teoretic, va invitam sa treceti la practica sustinuta de cel putin 2 ori pe zi (recomandam dimineata si seara).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *