Sex cu necunoscuti: placere sau experiment?

Intotdeauna fanteziile au jucat un rol extrem de important in viata noastra si reprezinta oportunitatea de a incerca anumite lucruri in intimitatea imaginatiei noastre, departe de orice pereche de ochi sau urechi curioase. Si nimic nu ilustreaza acest lucru mai bine decat fanteziile sexuale. Ele sunt considerate o modalitate normala si sanatoasa de a-ti explora sexualitatea.

Una dintre fanteziile sexuale tot mai des intalnite este aceea de a  face sex cu necunoscuti.  Faptul ca iti imaginezi ca faci sex cu un tip pe care nu l-ai mai intalnit si nu-l vei mai intalni iti lasa libertatea de exprimare, nu mai esti constransa, poti fi tu insati, fara sa ai temerea ca cel de langa tine va gandi ceva rau despre tine. Probabil in viata reala ai anumite inhibitii care nu te lasa sa te comporti in pat asa cum ti-ai dori.  Asadar, o partida cu un necunoscut te poate aduce pe culmile placerii mult mai repede, in primul rand pentru ca accepti fara nicio retinere sa traiesti clipa aceea de extaz. Chiar despre asta este vorba, de intalnirea a doi oameni care s-au inteles din priviri sa isi ofere placere neconditionat, fara restrictiile unei obligatorii cafele de a doua zi.

Pe de alta parte, sexul cu un necunoscut poate fi un experiment. Un experiment pentru tine, pentru a-ti verifica inca o data (de parca o femeie Amelie mai are nevoie, dar, na!) abilitatile de seductie,  posibilitatea de a-ti ascuti armele cu care treci la atac ca un animal de prada, manata doar de placerea de a devora si de a parasi, satisfacuta ca ai mai notat un nume (sau o fata) intr-un carnetel imaginar. Ai vazut, ai placut, ai avut si mergi mai departe este principiul care te ghideaza. Daca nu ai facut-o pana acum, poti incerca, este o tehnica buna pentru a-ti creste stima de sine intr-un moment  in care nu stai foarte bine la acest capitol. Totusi, nu exagera, cei din jurul tau ar putea sa nu inteleaga acest joc la fel ca tine. Uneori poti testa acest lucru chiar si online, pentru a fi ferita de potentialele neplaceri. De exemplu, 90% din fetele aflate intr-un studio videochat din Bucuresti (Selen), au raspuns intr-un interviu Amelie ca experienta online coincide uneori cu cea din viata reala. Poti incerca si tu acest videochat din confortul casei tale, de la laptopul tau, folosind retelele de socializare pentru a gasi interlocutori.

Asadar, ce zici? Ai incerca sexul cu un necunoscut? Spune-ne si noua impresiile tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *