Sex in timpul sarcinii

Modificarile hormonale care apar in timpul sarcinii pot modifica si apetitul sexual in aceasta perioada Symera. Pentru ca fiecare femeie este unica, aceste modificari se pot manifesta diferit.

Unele femei au un apetit sexual crescut in timpul sarcinii spre deosebire de altele care isi pierd interesul pentru actul sexual 스타워즈 깨어난 포스 다운로드.

In primele luni dorinta sexuala poate fi mai diminuata din cauza schimbarilor fiziologice care au loc: greturi, varsaturi, sensibilitatea sanilor la atingere speechless 다운로드. In aceasta perioada e bine eviti contactele sexuale daca ai sangerari vaginale pentru a preveni avortul spontan 피카사 웹앨범 다운로드.

In al doilea trimestru, apetitul sexual se poate intensifica, datorita variatiilor hormonale care pot determina dilatarea vaselor sangvine de la nivelul pelvisului si astfel te vei excita mult mai usor setup.

Se recomanda o viata sexuala activa in timpul celor noua luni, in cazul in care sarcina nu prezinta probleme Google Photo Photos pc. Fatul este protejat de lichidul amniotic in interiorul uterului si contactul sexual nu il afecteaza Genius Education Language Textbook. Medicul specialist poate interzice activitatea sexuala inca din primele doua luni in cazul in care pacienta prezinta risc de nastere prematura, sangerare, sarcina multipla  sau alte probleme care pot afecta sarcina 기타 프로 5.2 다운로드.

Ce trebuie sa stim pentru a ne proteja sarcina:

Pe masura ce sarcina progreseaza, tu si partenerul tau trebuie sa adoptati pozitii comode in timpul contactului sexual 러브라이브 스쿠페스 다운로드.

In cazul in care apar contractii dureroase sau sangerari vaginale e bine sa intrerupi actul sexual 다번역성경찬송 다운로드.

Comunicarea cu partenerul tau este foarte necesara in timpul sarcinii. Intimitate nu inseamna numai sex, iar partenerul tau trebuie sa inteleaga starile prin care treci si sa fie alaturi de tine.

In timpul alaptarii exista posibilitatea de a ramane insarcinata de aceea e bine sa consulti medicul specialist pentru stabilirea metodei contraceptive potrivite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *