Tehnica fericirii – cand sa refuzi si cand sa cedezi

Parfum de flori imperiale iti e gandul, tablou in nuante pastelate atent pictate  de mintea-ti agera iti este viata si clipiri de platina par clipele alaturi de cei dragi 퀀텀 브레이크 다운로드. Momente unice, cu grija creionate in ganduri mii si mii care atarna de multele-ti sperante ale vietii; toate acestea pot prinde forma si contur in  realitate, daca inveti sa spui ”NU” 더 챔피언 다운로드.

Paradoxal, sau poate nu, negatia poate avea urmari favorabile, asa ca invata sa spui ”NU”, iar viata iti va spune ”DA” Secret Garden script!

Pentru ca cel mai frumos dar al vietii este iubirea, insa tu esti singura si doresti sa iti intalnesti sufletul pereche, sau poate l-ai intalnit dar hazardele vietii v-au condus spre aventuri si drumuri separate, atunci ar trebui sa spui ”NU” tristetii si sa ai curajul si puterea de a merge mai departe, plina de vise si sperante 폴라리스 오피스 2015 다운로드.

Puterea gandului este infinit mai mare decat orice putere fizica, iar daca inveti sa iti refulezi energiile si gandurile negativiste si sa te lasi invaluita de energia pozitiva, vei avea parte doar de lucruri frumoase, atent selectionate de viata pentru a-ti darui inzecit ceea ce tu la randu-ti, i-ai daruit inca de la nastere 윈도우7 글꼴 다운로드.

Barbatii sunt asemeni unor vanatori, iar femeile reprezinta mult dorita lor prada. Cu cat prada va fi mai greu de obtinut, cu atat mai inversunati si mai porniti spre ea vor fi si vanatorii 히든싱어 다운로드. Cu cat le vei fi mai putin accesibila, cu atat vei starni mai mult interes din partea lor, pana in momentul in care mult doritul trofeu, in acest caz tu, cea care citesti aceste randuri cu inima la gura si cu vocea tremuranda, vei ceda tentatiei si te vei lasa purtata de valurile iubirii in spumoasa si nemarginita idila dintre tine si cuceritorul suprem, barbatul mult visat traffic safety signs.

In cazul acesta, relatia va fi perfecta: orgoliu masculin nu va fi ranit, ci din contra, va creste simtitor pentru ca tu nu i te-ai daruit asemeni unui dar al naturii primit gratis, fara pic de efort si stradanie, ci esti mult doritul  premiu castigat prin lupta dura, cu ajutorul puterii seductiei pe care doar el, iubitul tau, a dat dovada ca o are Download android web server images.
Ca orice trofeu, vei fi asezata la loc de cinste pe un piedestal, pentru ca ai dat dovada de un caracter puternic, ferm, hotarat si respectabil, pe langa atuurile fizice, vizibile cu ochiul liber aix 5.3.

Pe masura ce relatia inainteaza pe cararile necunoscute ale vietii, voi doi, cei ce odinioara erati luptatori in fronturi separate, ajungeti sa va uniti puterile si sa luptati impreuna pentru un tel comun: o familie si o viata de vis 보석의 나라 다운로드! Dar cum pe orice drum exista pietricele ori gropi, aveti grija sa va ajutati reciproc pentru a putea depasi micile obstacole care va pot intarzia, amana si chiar destrama implinirea dorintelor impreuna cu care ati facut primii pasi pe cararea vietii familiale.

Cum soarele puternic, vantul, furtuna ori ploaia intalnite in drumul vostru catre fericire, va pot amesteca gandurile, iar la un moment dat puteti fi cuprinsi de o stare de confuzie, ori frica de ceea ce inseamna nou, invatati sa va sprijiniti unul pe celalalt, sa va intelegeti si sa va ajutati pentru a putea merge mai departe pe drumul vostru, in doi.

Invatati sa spuneti ”NU” atunci cand unul dintre voi, manat de confuzie si incertitudine alege drumul gresit si sfatuiti-va pentru a gasi calea cea buna pentru amandoi.

Cu vorbe calde si dulci, prin cuvinte alese, printr-o imbratisare si o privire mai patrunzatoare decat o mie de soapte, puteti readuce flacara iubirii in viata voastra; flacara ce va va ghida in noptile intunecoase in care cerul va fi plin de norii fumurii ai vremii ce vor acoperi luna lasandu-va o clipa, sau poate doua, fara lumina calauzitoare.

 

In lungul si anevoiosul drum spre fericire, care de unul singur nu poate fi dus pana la final, nu uitati nicio clipa de motivele care v-au adus initial pe acelasi drum si spuneti ”NU” ispitelor si obstacolelor intalnite in cale.
La capatul drumului va va astepta intotdeauna premiul suprem: fericirea familiei voastre!

Credit foto

Credit foto

Credit foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *