Treci peste inhibitii

Sunt puternica! Sunt independenta! Sunt emancipata! Totul la mine striga independeta si control! Am un job foarte bun, o garderoba de invidiat, prieteni de gasca, merg in locuri selecte si am gusturi impecabile in materie de bijuterii, accesorii, machiaj si barbati. Sunt femeia secolului 21! Dar oare esti complet lipsita de inhibitii?

Degeaba taiem si spanzuram la serviciu sau in cercul nostru de prieteni daca nu adaugam un pic de sare si piper in viata noastra sexuala. Pana la urma, cand vom avea 70 de ani vom zambi pentru ca am reusit sa fim angajate model sau pentru ca am trait cu pasiune? Iar pentru mine, femeia de azi, a trai cu pasiune inseamna a ma bucura de corpul meu si de al partenerului meu fara prea multa perdea.

De cele mai multe ori intram intr-o relatie sau in pat cu partenerul cu un bagaj consistent. Luam cu noi intre cearceafuri inhibitii, complexe, prejudecati sau temeri precum ce ar spune mama daca, ce ar crede despre mine Popeasca daca m-ar vedea. Nu cred in retete si ar fi bine ca nici tu sa le mai consideri litera de lege. Stii in ce cred? Cred in a ma simti bine, cred in hedonism si cred ca nu are de ce sa imi fie teama sa iti impartasesc si tie convingerile mele.

Nu cred ca suntem egoiste daca, pana la urma, scopul final este sa ne simtim bine alaturi de  partenerul / partenerii nostri. Pacatul cel mai mare al femeii este ipocrizia sau slabiciunea de a se  ascunde mereu in spatele unei cortine a moralitatii si a puritatii. Cateodata, poate, este terapeutic  sa recunoastem ca viata sexuala este un aspect privat si intim si ca, daca ne simtim bine, implinite si  respectate totodata si mai mult, chiar ne dorim, totul este permis!

Daca auzi un barbat spunand mai in gluma sau mai in serios Jos textila!, raspunde-i si tu dezinvolta Jos inhibitia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *