Mesaje de ziua indragostitilor

Trebuie sa te pregatesti inca de pe acum cu cateva mesaje de ziua indragostitilor. Declaratiile pline de pasiune si sinceritate il vor face pe destinatar sa resimta iubirea de la zeci de kilometri departare. Chiar daca nu sunteti unul langa celalalt cand clopotele bat de miezul noptii, va ramane tehnologia, un aliat de nadejde in astfel de zile. Prin intermediul serviciului de mesagerie va veti simti mai aproape unul de celalalt. Poti trimite mesaje de ziua indragostitilor si atunci cand el a plecat la bucatarie sa iti pregateasca micul dejun sau cand a plecat la dus pentru 10 minute. Il vei surprinde cu un text simpatic, plin de dragoste si inceputul zilei va fi numai lapte si miere.

Printre cele mai utilizate mesaje de ziua indragostitilor sunt cele care deja au devenit cliseizate. Incearca sa eviti folosirea unor mesaje care nu par adevarate, sincere si nu transmit ceea ce ai tu in suflet cu adevarat. Chiar daca vrei sa ii dai mesaj cu un citat de dragoste, incearca la sfarsit sa iti pui amprenta personala. Chiar daca nu iti iese la fel de frumos, cu siguranta va avea mai multa insemnatate pentru partenerul tau.

Citatele in engleza sunt deosebit de atractive si ai avantajul ca daca nu va sti ce inseamna un anumit cuvant, iti va cere rusinat sa ii explici ce ai vrut sa spui. Atunci iti vei putea pune inima pe tava prin propriile cuvinte.
Iata cateva exemple de mesaje de Ziua indragostitilor pe care le poti folosi cu succes:

” There is no surprise more magical than the surprise of being loved.  It is God’s finger on man’s shoulder.” (Charles Morgan)

” Love is the condition in which the happiness of another person is essential to your own. ” (Robert Heinlein)

Love is patient, love is kind.
It does not envy, it does not boast, it is not proud.
It is not rude, it is not self-seeking.
It is not easily angered, it keeps no record of wrongs.
Love does not delight in evil, but rejoices with the truth.
It always protects, always trusts, always hopes, always perseveres.
Love never fails. ”    (Biblie)

“Age does not protect you from love, but love to some extent protects you from age.”    (Jeanne Moreau)

“A kiss is a lovely trick, designed by nature, to stop words when speech becomes superfluous.” (Ingrig Bergmen)

“I love you, not only for what you are, But for what I am when I am with you.” (Roy Croft)

Daca vrei inspiratie in romana si vrei sa ii trimiti mesaje de ziua indragostitilor folosind dulcele grai romanesc, iti dam cateva sugestii:

“Cand nu imi simti atingerile inseamna ca nu sunt langa tine. Cand sunt langa tine si nu auzi te iubesc, inseamna ca fac tot posibilul sa iti demonstrez asta. Cand iti dau mesaj sa iti amintesc cat de mult insemni pentru mine, inseamna ca este ziua indragostitilor.”

“Te iubesc oriunde, oricand, oricum. Nu e nevoie sa iti mai scriu, sa iti mai spun. Iti arat asta prin fiecare gest, prin fiecare miscare, prin fiecare atingere.”

“Astazi nu sunt disponibila pentru nimic. Nu am timp sa merg la munca, nu am chef sa stau sa fac mancare, nu imi doresc sa imi fac planuri pentru maine. Astazi am timp si vreau sa fiu numai cu tine… sa ne iubim!”

“Cand sunt cu tine, ma simt impacat cu lumea intreaga.” (Norbit)

Daca mesajele de dragoste de mai sus nu iti fac cu ochiul mai ai o alternativa. Poti urmari filme de dragoste care pot reprezenta cea mai inspirata sursa de declaratii de dragoste! Sau poti apela la noua carte a lui Paolo Coelho, care are si un titlu sugestiv “Dragoste.Citate”.