Pentru toate femeile

Dintotdeauna se vorbeste despre feminitate si mai ales despre ce inseamna ea pentru universul in care traim Mary and the Witch's Flower. Se spune ca femeile au un simt estetic mult mai dezvoltat, ca simt altfel durerea, ca pentru ele sentmentele sunt mult mai profunde. Intuitia feminina exista si ea functioneaza mereu, de multe ori fiind si in beneficiul barbatilor din jurul unei femei magnet address.

Femeia este apreciata pentru frumusetea ei, atat interioara, cat si exterioara, pentru miracolele pe care le face atunci cand alina o rana sau spune o vorba buna MacBook Word. Stie cum sa isi puna in valoarea senzualitatea, dar de multe ori poate fi si naiva. O naivitatea si o gingasie de care, de-a lungul anilor, barbatii au stiut sa profite, de multe ori transformand in rau tot ce inseamna o femeie 인터넷 주소 동영상 다운로드.

De asemenea, se stie ca femininul si masculinul formeaza Yin si Yang, reunesc Androginul, astfel ca Universul sa fie intr-un echilibru total, cele doua entitati trebuie sa fie in armonie penguin highway subtitles. Trebuie sa invatam sa respectam ce inseamna fiecare si mai ales sa stim cum sa le unim.

Gay Hendricks, Arjuna Ardagh si alti barbati care s-au constituit intr-un grup denumit sugestiv „Conscious Men from around the world” au creat un video prin care isi cer scuze, fata de milioanele de femei maltratate sau carora li s-a facut un rau, de-a lungul timpului, de catre barbati icon. Ei incearca prin aceasta metoda sa puna capat inegalitatii dintre energia feminina si cea masculina, cat si sa atraga atentia asupra ideii de co-creatie / convietuire in armonie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *