Priveste pe geam

Mai iei din cand in cand autobuzul spre casa imHero? Sau metroul?  Eu da. Si stii de ce? Pentru ca, pentru mine, drumul de la birou acasa este momentul meu cu mine. Mai mult de atat, este momentul in care cobor cu picioarele pe pamant si interactionez cu cei din jur song. Este asa numitul reality check.

Pentru oamenii din publicitate, pentru creativii care ne fac viata mai frumoasa si mai scumpa, inducandu-ne dorinte sau nevoi de care de cele mai multe ori nu suntem constiente, reality check-ul este cea mai importanta sursa de inspiratie 데일리 모션 다운로드. Descopera cum sunt cei din jur si ce nazuinte ascunse au. Pentru mine, cele douazeci de minute petrecute in autobuz sau in metrou sunt momentele in care descopar ce nevoi si ce aspiratii am eu 카카오스토리 동영상 다운로드.

Deseori, prearticolul-12-eu-cu-ameliefer sa ma asez la geam 트와일라잇 1 다운로드. Masini, strazi, oameni, biciclisti, fuga, agitatie, oboseala, lumina obscura, intuneric si neoane, tevi sau panouri publicitare. Cam asa arata orasul din autobuz, troleu sau metrou 아이팟 유튜브 다운로드. Dar stii ce mai vad eu? Cum reactionez eu in prezenta lor! Aseara, spre exemplu, am aflat de ce o tanara de 20 de ani a preferat limba Sarba – Pentru ca nu o vorbeste toata lumea Download Baby Dinosaur Buddy. Pentru ca este mai rar intalnita si pentru ca imi place sa fiu altfel. Asa am inceput sa ma gandesc – Dar eu de ce prefer sa scriu? – si mi-am dat seama ca mie imi place pentru ca este modalitatea mea de a fi libera, spontana si creativa Seoul Bike Taung.

Nici mie nu imi place sa fiu precum altii…sa port acelasi stil de haine – desi de multe ori optez pentru stilul elegant si clasic – sa citesc aceleasi carti, sa vorbesc aceleasi limbi straine – desi pana acum nu am devenit fluenta in japoneza sau hindi asa cum imi propusem, sa am aceeasi coafura – desi nu m-am vopsit nicioadata pana acum dc_boot bin 다운로드. Dar mie imi place sa scriu. Iar sinceritatea si creativitatea sunt calitatile care ma fac pe mine altfel, ma fac pe mine … eu.

Tu ce vezi cand te uiti pe geam?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *