Sa (re)invatam sa primim flori

Barbatii sunt probabil usor confuzi Tereste song. Pe de o parte, florile sunt recunoscute ca fiind cel mai important mesager al sentimentelor. Scrie in carti, scrie pe Internet, o spune oricine. Pe de alta parte, femeile parca devin mai expresive atunci cand primesc cadou un parfum sau un alt obiect fara suflet sau gasesc ceva de criticat 윤바탕 윤돋움 다운로드. Nu mai stiu sa aprecieze femeile florile?

Ce NU trebuie sa facem atunci cand primim un buchet de flori

Nu intreba cat a costat keyboard. Nici direct, nici indirect. Nici macar nu intreba de unde le-a cumparat si nu face nici macar aluzie la ce ai fi putut cumpara cu banii respectivi. Florile nu au valoare, cu atat mai mult pentru tine, cea care le primeste zip파일 다운로드. Iar daca ai primit doar un buchet de flori de camp din piata, apreciaza-l la fel de mult ca pe cel mai mare buchet de trandafiri vazut vreodata la televizor problem of ejecting information processing articles. Si florile de camp sunt fermecatoare.

Nu-i spune ca tu preferi alt gen de flori. Cel putin nu atunci cand ti le ofera. Ai avut timp suficient sa ii sugerezi ca tie iti plac crizantemele si nu gladiolele sau trandafirii si nu lalelele Java jdk 8 download. Chiar daca a venit la tine cu un buchet de garoafe – si le urasti – poti gasi resursele necesare sa spui multumesc. Concentreaza-te pe „data viitoare” smile of the rose. Admira impreuna cu el florile preferate, ori de cate ori ai ocazia.

Nu-i spune ca sunt cam ofilite. Chiar daca sunt. Nu este vina lui Destroyable download. Cu siguranta nu a vrut sa iti ofere niste flori ofilite dar a avut ghinionul sa aleaga prost. Gaseste o vaza sau macar un borcan cu apa si vezi ce se mai poate salva 환주격격 다운로드. Macar cele cinci minute pana cand buchetul de flori nu mai este in centrul atentiei, iar petru “data viitoare”, trimite-i un link discret catre Floria.ro, de exemplu 삼성 갤럭시 글꼴 다운로드. De acolo nu vei primi niciodata flori ofilite.

Nu incerca sa ii explici semnificatia culorilor sau a florilor din buchet. Barbatii au o vaga idee ca rosul inseamna pasiune si galben inseamna gelozie, dar de cele mai multe ori, pur si simplu merg pe mana vanzatoarei sau aleg la intamplare cel mai mare buchet ce le apare in browser. Bucura-te de ele si lasa interpretarile deoparte, mai ales daca stii ca el nu este un mare cunoscator.

Asadar, primeste orice buchet de flori cu admiratie, entuziasm si mai ales, fara critici. Este, intr-un fel, si obligatia noastra, a femeilor, de a-i invata pe domni ce sa ne ofere, dar intr-un mod subtil, asemenea limbajului florilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *