Succesul unui mariaj poate depinde de ADN-ul partenerilor – Vezi de ce

O variaţie a unei gene din ADN-ul partenerilor poate fi responsabilă de succesul sau eşecul unei căsnicii, potrivit unui nou studiu realizat de psihologii americani Famicom Smurf.

Unii oameni spun că secretul unei căsnicii fericite este compromisul sau faptul de a nu merge niciodată la culcare supărat pe partenerul de viaţă, dar psihologii americani au declarat recent că un mariaj reuşit poate depinde de ADN-ul partenerilor, informează dailymail.co.uk full episode of The King of Gwanggae totae.

Aceştia cred că o genă implicată în reglarea serotoninei, „hormonul fericirii”, poate prezice cât de mult pot afecta emoţiile relaţiile. Studiul realizat de Universitatea Berkeley din California şi Universitatea Northwestern ar putea fi primul care să facă o legătură între genetică, emoţii şi satisfacţia maritală, potrivit cercetătorilor 대부 게임 다운로드.

Psihologul Robert W. Levenson, unul dintre autorii studiului, a declarat: „Un mister de lungă durată este ce îi face pe unii soţi să aibă un mariaj armonios şi pe alţii să fie atât de orbi regmon 다운로드? Cu ajutorul acestor noi descoperiri, înţelegem acum mai multe despre ce determină importanţa emoţiilor pentru diferiţi oameni”.

„Încercăm mereu să înţelegem reţeta unei relaţii bune, iar emoţiile sunt un ingredient important”, a spus Levenson, care a condus studiul, desfăşurat pe o durată de 20 de ani şi la care au participat 156 de cupluri West Station Ungsa.

Noile cercetări nu înseamnă că acele cupluri cu diferite variante ale 5-HTTLPR sunt incompatibile, au precizat cercetătorii. În schimb, studiile sugerează că cei care au două gene 5-HTTLPR scurte prezintă mai multe probabilităţi să prospere într-o relaţie bună şi să sufere într-una rea 냅킨아트 다운로드. Rezultatele studiului, care a analizat genotipurile a mai mult de 100 de persoane căsătorite şi a observat cum interacţionează acestea cu partenerii lor de-a lungul timpului, au arătat acest lucru, spun psihologii Pretty wallpaper download.

„Indivizii cu două gene scurte diferite pot fi ca florile de seră, înfloresc în timpul căsniciei când climatul emoţional este bun şi se ofilesc când este rău”, a spus Claudia M 구글 드라이브 자료 다운로드. Haase , de la Universitatea Northwestern. „Pe de altă parte, indivizii cu una sau două gene lungi sunt mai puţin sensibili la climatul emoţional”, a mai spus aceasta Kang Diner 3.

„Niciuna dintre aceste variante ale genelor nu este bună sau rea”, a adăugat aceasta. „Fiecare are avantajele şi dezavantajele ei”, a adăugat Haase 팀포트리스2 다운로드.

 

 

sursa: mediafax

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *