TAVIORI – designeri de arhitectura origami, unici in Europa, au lansat o noua colectie de felicitari si invitatii pentru evenimente speciale

Taviori lanseaza un nou concept – origami decorativ pentru evenimente speciale si invitatii, cu indemnul „Butterfly your event!”. Sunt creatii ce inglobeaza elemente de art noveau si descriu un univers fantastic, cu personaje de poveste si fluturi visatori si gradini din alte lumi. Lucrarile fac parte din linia de creatii accesibile, care se pot realiza in serie. Taviori realizeaza si lucrari de origami arhitectural extrem de complexe, care urmeaza a fi incluse intr-o expozitie de arta ce le va fi dedicata si care se va deschide in toamna acestui an.

Creatiile origami sunt decupate laser si asamblate manual. Investim multa atentie in detaliile filigran – dantele pretioase decupate in hartie, puse in valoare prin alegerea celor mai fine si mai creative cartoane,” explica Catalina Basca, artist Taviori. “Dezvoltarea colectiilor presupune captarea emotiilor emanate de geometria tridimensionala si explorarea celor mai bune solutii tehnice, astfel incat lucrarile sa poata avea avantajul rezistentei in timp,” a continuat ea.

Lucrarile includ creatii 3D care se pliaza in plan, cartolinele cu mesaj si plicurile din hartie speciala, cu timbru sec, gravura sau inscriptionare folio. Toate aceste elemente ofera posibilitatea personalizarii prin culoare, texte, fonturi, mesaje si insemne personale.

 

 

                                                                                                    

TAVIORI sunt printre cei mai importanti artisti de arhitectura origami din Europa. Pentru invitatii de nunta, felicitari corporate sau evenimente speciale, TAVIORI sunt solicitati sa creeze pentru companii din Statele Unite, insa tot mai multi romani le descopera lucrarile si apeleaza la ei pentru a impresiona invitatii. “Avem clienti care ne spun ca bunul obicei de a face RSVP la o invitatie s-a piedut insa au avut placuta surpriza sa constate ca invitatiile noastre i-au determinat pe destinatari sa sune entuziasti si sa confirme. Mai mult decat atat, au descoperit ca oamenii le pastreaza pe birou si ca solicita an de an sa primeasca de sarbatori sau la evenimente doza de creatie Taviori”.

Invitatiile origami sunt disponibile prin intermediul site-ului www.taviori.ro .

Puteti viziona si o mica demonstratie pe Youtube, dand click AICI.

 

  Sursa info & galerie foto: Comunicat de presa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *