TAVIORI – designeri de arhitectura origami, unici in Europa, au lansat o noua colectie de felicitari si invitatii pentru evenimente speciale

Taviori lanseaza un nou concept – origami decorativ pentru evenimente speciale si invitatii, cu indemnul „Butterfly your event!” 평붓체 폰트 다운로드. Sunt creatii ce inglobeaza elemente de art noveau si descriu un univers fantastic, cu personaje de poveste si fluturi visatori si gradini din alte lumi 동영상 파일 다운로드. Lucrarile fac parte din linia de creatii accesibile, care se pot realiza in serie. Taviori realizeaza si lucrari de origami arhitectural extrem de complexe, care urmeaza a fi incluse intr-o expozitie de arta ce le va fi dedicata si care se va deschide in toamna acestui an 유튜브 레드 pc 다운로드.

Creatiile origami sunt decupate laser si asamblate manual. Investim multa atentie in detaliile filigran – dantele pretioase decupate in hartie, puse in valoare prin alegerea celor mai fine si mai creative cartoane,” explica Catalina Basca, artist Taviori 워크래프트3 iso 다운로드. “Dezvoltarea colectiilor presupune captarea emotiilor emanate de geometria tridimensionala si explorarea celor mai bune solutii tehnice, astfel incat lucrarile sa poata avea avantajul rezistentei in timp,” a continuat ea cmder.

Lucrarile includ creatii 3D care se pliaza in plan, cartolinele cu mesaj si plicurile din hartie speciala, cu timbru sec, gravura sau inscriptionare folio Nexon Maple Story. Toate aceste elemente ofera posibilitatea personalizarii prin culoare, texte, fonturi, mesaje si insemne personale.

 

 

                                                                                                    

TAVIORI sunt printre cei mai importanti artisti de arhitectura origami din Europa t map 다운로드. Pentru invitatii de nunta, felicitari corporate sau evenimente speciale, TAVIORI sunt solicitati sa creeze pentru companii din Statele Unite, insa tot mai multi romani le descopera lucrarile si apeleaza la ei pentru a impresiona invitatii 삼성 리커버리 솔루션 다운로드. “Avem clienti care ne spun ca bunul obicei de a face RSVP la o invitatie s-a piedut insa au avut placuta surpriza sa constate ca invitatiile noastre i-au determinat pe destinatari sa sune entuziasti si sa confirme 로젠택배 다운로드. Mai mult decat atat, au descoperit ca oamenii le pastreaza pe birou si ca solicita an de an sa primeasca de sarbatori sau la evenimente doza de creatie Tavioridoulci 다운로드.

Invitatiile origami sunt disponibile prin intermediul site-ului www.taviori.ro .

Puteti viziona si o mica demonstratie pe Youtube, dand click AICI.

 

  Sursa info & galerie foto: Comunicat de presa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *