Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 48 mesaje ] 

Prima pagină : Frumusete

Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: ndastyle Gel pentru bucle de la Amelie.ro si HairCare.ro
MesajScris: Mar Iun 30, 2009 6:35 am 
Neconectat

Buna! Daca ai parul cret cu siguranta vrei ca buclele tale sa fie perfect definite dar si sa aiba stralucire si elasticitate in acelasi timp asa ca alege produsele profesionale potrivite. Unul dintre cele mai potrivite produse pentru buclele tale rebele este Londastyle Gel pentru bucle Curl Definer.
Asa ca Amelie si HairCare.ro s-au hotarat sa iti dea o mana de ajutor pentru imblanzire oferindu-ti acest produs ca premiu.

Bafta! :)

Back to top

Subiectul mesajului: Re: ndastyle Gel pentru bucle de la Amelie.ro si HairCare.ro
MesajScris: Mar Iun 30, 2009 11:17 am 
Buna am parul destul de cret si aveam probleme cu el inainte,dar de cand folosesc samponul ChelStop si tratamentul pentru par tot de la aceeasi marca , nu mai am probleme.Prima oara cand am auzit de par am crezut ca este vorba doar de caderea parului,dar nu este adevarat.Il folosesc de 3 luni si buclele mele sunt foarte bine definite,nu mi se mai electrizeaza parul,dar am avut si norocul sa mi se mai deschida parul putin de la sampon si sa revina la culoarea care o aveam acum un an si nici nu imi cade parul.
Chiar merita folosit si este si ieftin.Il gasiti la orice plafar,samponul este 9 lei si tratamentul lafel.

Va pup si sper sa va mearga si voua tratamentul.

Back to top

Subiectul mesajului: Re: ndastyle Gel pentru bucle de la Amelie.ro si HairCare.ro
MesajScris: Mie Iul 01, 2009 10:29 am 
Neconectat

n-as putea spune ca am parul cret , il am putin ondulat lucru care nu ma deranjeaza deloc. ce ma deranjeaza e ca e rebel si din cand in cand folosesc placa de intins parul. incerc sa nu abuzez dar stiti cum e :lol: :lol:

Back to top

MesajScris: Mie Iul 01, 2009 12:13 pm 
Neconectat

Din pacate parul meu este drept,dar nu atat de drept pe cat mi-as dori.Fire rebele care de multe ori imi este greu sa-l asez fiind nevoita sa recurg la placa de intins parul sau spuma pentru par. ;)

Back to top

MesajScris: Mie Iul 01, 2009 7:16 pm 
Neconectat

Imi pare bine ca am ocazia, sa va impartasesc cum imi ingrijesc parul. Am parul foarte cret, lung si aspru. Ma spal pe cap 1-2 pe saptamana. Imi ud parul, ma pieptan cu o perie ovala. (Mentionez, ca intre doua spalari nu ma pieptan.) Ma spal pe cap, cu un sampon bio(am incercat multe sampoane, de nici unul nu am fost multumit, chiar daca au fost pentru parul uscat/aspru). Inainte de ultima clatire ma pieptan din nou. Dupa clatire ma dau cu un balsam de par Kallos. (Sunt foarte multumita de produsele Kallos.) Pe urma, folosesc gel de par Kallos, cu ajutorul caruia imi definesc carliontii. Nu folosesc uscator de par, spuma, fixativ.
Asa imi sta parul cret, carlionatat chiar si o saptamana, fara sa ma pieptan.
Incercati! Sfatul este pentru cei care au parul cret si aspru.

Back to top

MesajScris: Mie Iul 01, 2009 9:41 pm 
Neconectat

Buna! Parul meu are foarte multe bucle. De diferite marimi. Ma spal cu un sampon care sa ma protejeze de matreata si de ingrasarea rapida (ex. Garnier Fructis), apoi un balsam pentru regenerare sau stralucire, 1 data pe saptamana folosesc si o masca pentru par. Apoi SunSilk verde pentru par ondulat este SFANT!!! pur si simplu face niste bucle splendide!!!!
Uneori mai indrept tot parul/ doar bretonul/ breton + cateva suvite jos(cel mai des asa procedez)!
:) Sper ca v-am oferit sfaturi utile:)

Back to top

MesajScris: Joi Iul 02, 2009 5:29 am 
Buna! Daca ai parul cret cu siguranta vrei ca buclele tale sa fie perfect definite dar si sa aiba stralucire si elasticitate in acelasi timp asa ca alege produsele profesionale potrivite. Unul dintre cele mai potrivite produse pentru buclele tale rebele este Londastyle Gel pentru bucle Curl Definer.
Asa ca Amelie si HairCare.ro s-au hotarat sa iti dea o mana de ajutor pentru imblanzire oferindu-ti acest produs ca premiu.

Back to top

MesajScris: Joi Iul 02, 2009 2:05 pm 
Buna,
Nu v-am mai vizitat de mult si mi-era dor de voi; ei bine, in legatura cu topicul concursului, eu am grija de buclele mele, atat folosind un sampon si un balasm corespunzator, plus o grija mare la pieptanat, si mai ales, cu ce imi pieptan parul;

Back to top

MesajScris: Joi Iul 02, 2009 2:18 pm 
Salut,
Si eu am parul ondulat si de multe ori, chiar daca foloseam balsam special, imi statea parul in toate directiile, ca o "matura". Daca il mai si pieptanam, chiar nu mai puteam face nimic cu el. Am descoperit acum vre-o luna o masca pe care o aplic odata pe saptamana si pot spune ca face minuni. Am niste bucle foarte bine definite, mai dau doar cu putina spuma si gata.
Reteta este: 2 galbenusiri de ou; 3 linguri ulei de masline; 3 lingurite miere de albine; 3 picaturi de lamaie, o jumatate sticluta ulei de ricin si o fiola de vitamina A uleioasa sau vitamina C. Aplici masca pe parul ud, dupa ce il speli in prealabil, masand usor. Apoi iti infasori capul cu un prosop - preferabil caldut, dar nu neaparat si stai asa cat de mult poti - minim 40 de minute. Apoi speli bine parul, sa nu ramana urme de la uleiul de ricin. Cam atat. A, si este si destul de accesibila.
Multum succes!
Va pupa, Marina

Back to top

MesajScris: Joi Iul 02, 2009 7:20 pm 
Neconectat

aici ma incadrez si eu,am parul destul de cret pentru a-mi dori sa il am drept ;) de mica am visul asta,sa am parul drept,sa pot sa-l las lung ,sa dau bretonul pe-o parte... :lol: din pacate au ramas doar vise frumoase si nerealizabile...am parul cret si scurt,pentru ca daca-l las sa creasca imi face un cap atat de mare ca ma sperii si eu cum arat,de fapt arat exact ca negrii aia care au capul patrat din cauza parului cret :lol:

Back to top

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 48 mesaje ] 

Prima pagină : Frumusete

Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5  Următorul