Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 47 mesaje ] 

Prima pagină : Stil

Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Concurs: Bijuterii rautacioase
MesajScris: Vin Aug 07, 2009 8:30 am 
Neconectat

Un nou concurs pentru voi! De aceasta data, ceva mai special, pentru ca si premiile sunt ca atare!

Intrati pe http://plohotnuke.wordpress.com, alege 3 bijuterii si spune-ne si noua de ce iti plac si unde le-ai purta. Astfel, poti castiga trei bijuterii la alegere!

Castigatorul va fi desemnat pe data de 21 august 2009!

Spor la ales!

Back to top

Subiectul mesajului: Re: Concurs: Bijuterii rautacioase
MesajScris: Vin Aug 07, 2009 2:37 pm 
Ooaauuu! Bijuteriile sunt super! Imi plac foarte mult genul asta de "podoabe". Ne mai inveselesc si noua viata! Si mai oferim si mesaje fara sa le spunem neaparat (vb despre brosele alea super haioase). Imi plac cerceii cu zodii...eu sunt berbec si ma cam reprezinta ;) asa capoasa :)) :twisted: cerceii astia i as purta la faculta...sa stie colegii k se pun cu un berbec incapatanat :) Si ador brosa aia cu iremediabil optimista...mi se potriveste. In general imi place tot ce e colorat si oarecum diferit. Brosa as purta o la un interviu pt o slujba...sa vada k vor avea parte de un angajat dispus "sa duca lururile mai departe". Iarasi, cerceii "Cred ca te iubesc! Neimpresionant" sunt ffff haiosi. Dau un aer foarte libertin. I as purta intr un club...sa vad ce reactie vor avea baietii :)) Cam astea sunt dupa parerea mea cele top 3 bijuterii sau "bijuterioare". :P Love them!

Back to top

MesajScris: Vin Aug 07, 2009 4:11 pm 
Neconectat

Sunt foarte dragute bijuteriile,de exemplu mi-au placut cerceii "Ar fi cazul sa o lasam balta",i-as purta la intalnirea de adio cu parul strans,sa fie vizibili,pentru a vorbi de la sine.Mi-au placut si perechile de cercei fiecare altfel,al doilea fiind "raspunsul" primului.Succes si felicitari!

Back to top

MesajScris: Vin Aug 07, 2009 7:32 pm 
Bijuteriile sunt bestiale. sincer vreau sa le pot purta pe toate....ocazii sunt destule!!!!! Am " prieteni si prietene destule". :evil: Sa traiasca Bijuteria care aduce ironia!!!!!!!

Back to top

Subiectul mesajului: Bijuterii rautacioase
MesajScris: Sâm Aug 08, 2009 6:26 am 
Am ramas foarte placut surprinsa cand am observat aceste colectii de bijuterioare plohotnuke. Ele transmit mesaje scurte, la obiect si sunt insotite de personaje pe masura. Ideea de a crea astfel de bijuterii mi se pare geniala intrucat prezinta un altfel de tip de comunicare, o alta modalitate de exprimare a unor idei mai mult sau mai putin rautacioase, optimiste, naive,etc.
Sunt potrivite nu numai pentru persoanele antisociale sau rautacioase,cum s-a mai spus. Oricine poate purta o brosa neprietenoasa cu mesajul ''dispari'' atunci cand are o zi mai proasta, de exemplu.
Personal, mi-au placut brosele adormite care se gasesc, ca si numerotare, la numarul 27. Sunt studenta, iar mesajul ''dorm pe mine'' este des intalnit in mediul studentesc. O astfel de brosa ar starni amuzamentul colegilor si cine stie....poate cu hohotele noastre de ras am reusi sa o trezim si pe mica adormita, pe brosa. :D Cea pe fond rosu mi se pare foarte draguta.

Back to top

Subiectul mesajului: Concurs: Bijuterii rautacioase
MesajScris: Sâm Aug 08, 2009 6:45 am 
Neconectat

Am ramas foarte placut surprinsa cand am observat aceste colectii de bijuterioare plohotnuke. Ele transmit mesaje scurte, la obiect si sunt insotite de personaje pe masura. Ideea de a crea astfel de bijuterii mi se pare geniala intrucat prezinta un altfel de tip de comunicare, o alta modalitate de exprimare a unor idei mai mult sau mai putin rautacioase, optimiste, naive,etc.
Sunt potrivite nu numai pentru persoanele antisociale sau rautacioase,cum s-a mai spus. Oricine poate purta o brosa neprietenoasa cu mesajul ''dispari'' atunci cand are o zi mai proasta, de exemplu.
Personal, mi-au placut brosele adormite care se gasesc, ca si numerotare, la numarul 27. Sunt studenta, iar mesajul ''dorm pe mine'' este des intalnit in mediul studentesc. O astfel de brosa ar starni amuzamentul colegilor si cine stie....poate cu hohotele noastre de ras am reusi sa o trezim si pe mica adormita, pe brosa. Cea pe fond rosu mi se pare foarte draguta.

Back to top

MesajScris: Sâm Aug 08, 2009 1:28 pm 
Neconectat

Particip la concurs pentru sotia mea. Sa scriu repede raspunsul, pina nu se intoarce, poate reusesc sa-i fac o surpriza.
Este adepta stilului funky/eclectic, si in vestimentatie, si in accesorii.
Are o multime de bluze si fuste infoiate, la care ar merge de minune niste bijuterioare handmade personalizate custom speciale ;)
Favoritele mele ar fi:
- Verde Style Cercei atârnători - are citeva tinute verzi, s-ar asorta perfect
- Broşă sceptică. Sau doar amnezică - poate ne intilnim prin oras cu vreun "prieten" !
- Broşe pentru femei “nepretenţioase” - se nimereste la fix, ea "accepta daruri" cu orice ocazie, uneori chiar si fara nici o ocazie :P

Back to top

MesajScris: Sâm Aug 08, 2009 4:40 pm 
Neconectat

Buunn! Ma bucur sa vad oameni atat de creativi! F tare e ideea cu bijucioasele cat mai colorate! Eu una sunt mai mult decat PRO zorzonele haioase. Au mai multa personalitate decat cele clasice de aur sau argint si sunt si mai ieftine ;) Mie imi plac urmatoarele: in primu rand setul cu cercei si brosa "rusinoase"...poate pt ca si eu sunt putin...mai mult din pacate. :? ce sa i faci...ma tratez cu timpul. As purta setu asta...de fapt unde nu as purta setu asta...mi se pare ok pt majoritatea ocaziilor...iesiri in oras, plimbarele. In al doilea rand bratara verde style...intradevar super frumoasa...un pic elegantisima asa pentru aniversari (cea proprie chiar)...si culoarea ii da un farmec aparte...de "viu" :D . Gata, am relatat ce imi place cel mai mult (ca de placut imi plac toate). Ciaolesss PlohotNuke! :)

Back to top

MesajScris: Sâm Aug 08, 2009 4:44 pm 
Neconectat

Great! Inainte sa trimit parerea mea...adica primul msg din aceasta sectiune...eu sunt acea SheryDaria...am uitat sa mi fac cont...smart me :geek: ....sorry. Sper ca veti lua in considerare raspunsul meu. Acum am cont..iupiii :P

Back to top

MesajScris: Sâm Aug 08, 2009 5:10 pm 
Neconectat

Salut! Imi plac foarte mult bijuteriile…eu din pacate nu am un talent atat de productiv :p Sa trec la subiect. Locul 1 i se acorda brosei « accept daruri ». Indicat ar fi sa o port peste tot ca sa stie lumea ca nu ma feresc de cadouri :lol: , dar probabil ca cel mai indicat ar fi sa o port cand merg la cumparaturi cu iubitul :p Locul 2 ii revine brosei in 3 etape...ca dragostea asa...la prima intalnire – mana pe picior, la a doua...etc :D ....unde? la o intalnire romantica...sa nu-si uite omu’ textu’. Si in final locul 3 zic eu ca e meritat de cerceii “supravietuitori”...purtati in troleu :o unde se dau adevarate lupte...un mic mesaj subliminal nu strica :p. Parerea mea! Papa

Back to top

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 47 mesaje ] 

Prima pagină : Stil

Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5  Următorul