Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 9 mesaje ] 

Prima pagină : Cariera

Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: In memoriam Michael Jackson
MesajScris: Vin Iun 26, 2009 10:34 am 
Neconectat

Toate ziarele, televiziunile si mediul online au fost socati de vestea mortii lui Jacko, cel care a fost si va ramane Regele Pop. Chiar daca in ultima perioada a fost subiectul mai multor scadaluri, latura profesionala nu a putut fi niciodata contestata si cantecele lui vor fi mereu ascultate. Si Amelie ii aduce un ultim omagiu http://amelie.ro/editorial/in-memoriam-michael-jackson si va invita si pe voi sa faceti acelasi lucru!

RIP Michael Jackson!

Back to top

Subiectul mesajului: Re: In memoriam Michael Jackson
MesajScris: Lun Iun 29, 2009 7:07 am 
adevarul e ca michael jackson si madonna sunt regele si regina muzicii mondiale.nu tre sa il judecam pe jacko ptr scandalurile in care a fost implicat ci sa il judecam dupa cantecele cu care a innebunit lumea si care vor ramane pana la sfarsitul lumii.eram micuta cand a venit michael in romania dar stiu cata nebunie a generat concertul respectiv si cat de fericita am fost cand am reusit sa imi cumpar o caseta cu melodiile lui pe care le ascultam non-stop la casetofon.michael jackson a fost este si va ramane regele muzicii pop si un fenomen extraordinar.RIP MICHAEL JACKSON

Back to top

MesajScris: Lun Iun 29, 2009 8:41 am 
Neconectat

A fost intra-devar o valoare dar nu si un exemplu de urmat.

Back to top

MesajScris: Lun Iun 29, 2009 12:39 pm 
un om extraordinar si un tata exemplu ;) un rege prea bun pentru lumea asta! Nu va mai fii nimeni k el! El era unic!toate ziarele si toate zvonurile l-au distrus si i-au provacat t5reptat moartea!
Ne vom aminti mereu cu drag de el si vom asculta mereu cantecele lui!!!Eu personal sunt fan melodia hear the world!

Back to top

MesajScris: Lun Iun 29, 2009 12:42 pm 
ups:d emotiile astea:D
acolo era i-au provocat treptat moartea

Back to top

MesajScris: Joi Iul 02, 2009 10:09 am 
Eu sunt stupefiata de rautatile care apar zilnic in presa si in media despre Michael. Oare nu le este rusine de ei, celor care continua sa il improaste cu noroi si dupa moartea sa?
Invidie, josnicie, mojicie, nulitate... caracterizeaza din ce in ce mai mult umanitatea. Nu inteleg, de ce in momentul in care avem printre noi un om talentat indiferent de talentul sau, de ceea ce face, de ce trebuie sa il sapam si sa ii gasim toate defectele existente, sa il acuzam pe nedrept si sa il ucidem pur si simplu?
Michael nu a murit, a fost ucis de rautatile oamenilor din jurul sau care nu au facut altceva decat sa il tarasca prin noroi, sa-l acuze de pedofilie, sa il arate cu degetul pentru felul in care ajunsese sa arate... DE CE?
E simplu, suntem doar niste oameni, atat si nimik mai mult, el insa a avut ceva mai mult de atat, si a ajuns acolo unde ajung toti cei care au ceva de zis pe lumea asta, acolo unde adevarata valoare inseamna ceea ce pentru noi e prea mult...
Dumnezeu sa te aibe in paza Michael...

Back to top

MesajScris: Dum Iul 05, 2009 1:13 pm 
Neconectat

Michael nu a murit el traieste prin tot ce a lasat in domeniul muzici,odihneascase in pace.

Back to top

MesajScris: Mie Iul 08, 2009 11:13 pm 
Nici cand a murit Papa nu s-a facut atat tam -tam.
Au murit oameni mult mai importanti. Care au lasat o amprenta asupra civilizatie. Ex oameni de stiinta. inventatori, medici, profesori. etc persoane care au adus ceva civilizatiei.
de ce nu s-a facut atata propaganda cand a murit Pavaroti?. care a fost intradevar un cantaret.
de ce nu s-a facut propaganda cand a murit Dan Spataru. Ion Dolanescu, Gică Petrescu, Ştefan Iordache, Anca Parghel si multi alti care din pacate i-am uitat sa ii mentionez.???????????
De ce nu va slaviti starurile romanesti?
Romania este o tara foarte frumoasa dar pacat ca e populata
de se popularizeaza atat decesul lui Michel?
Pentru ca americani stiu sa isi vand produsele. dupa toata propaganda asta statul american mai incaseaza bani frumosi dupa diverse taxe, impozite drepturi de autor, emisiuni etc.
Daca cei din care i-am mentionat avea cetatenie americana sigur nu erau asa de usor trecuti uitării,,,,,,,,,,,,

Back to top

MesajScris: Mie Iul 15, 2009 7:51 pm 
http://insanezone.ro/alexandra33-2016.html dati un click si o sa muriti de ras.......merita vazut......(nu e reclama).....:*:*:D:D

Back to top

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 9 mesaje ] 

Prima pagină : Cariera