20 de coafuri pentru petrecerea de Revelion

Cum Revelionul este unul dintre cele mai importante momente ale anului, oricarei femei ii place sa straluceasca si sa fie admirata in tinuta aleasa. Pe langa alegerea vestimentara si accesorizarea tinutei, un rol foarte important il ocupa si coafura aleasa.

Pentru un look reusit, trebuie sa luam in considerare anumite aspecte, atunci cand alegem tinuta si coafura pentru seara dintre ani, aspecte precum locul in care va avea loc evenimentul, codul vestimentar, in cazul in care exista, plus tipul petrecerii.

Este foarte important si sa asortam coafura cu tinuta aleasa pentru un look impecabil. In cazul in care tinuta este eleganta, coafura trebuie sa fie pe masura – bucle retro, un coc lejer sau o impletitura ruseasca!

Pentru tinute mai relaxate, chic, coafurile pot fi chiar mai rebele – onduleuri naturale, cocuri ravasite sau chiar o coada de cal stilizata!

Amelie iti propune 20 de coafuri pentru noaptea dintre ani ce te vor transforma intr-o diva! Fie ca iti doresti o coafura extravaganta, eleganta sau una cat mai relaxata si naturala, cele 20 de sugestii te vor ajuta sa iti gasesti coafura perfecta pentru Revelion.

Iata propunerile stilistului Amelie:

 

Sursa foto: jolie.de, beauty.about.com, sheknows.com, stylecraze.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *