9 idei pentru a amenaja grădina ideală

Să-ți bei cafeaua în fiecare dimineață desculț, cu picioarele în iarbă – iată modul ideal de a-ți începe ziua Dragon Princess. Grădina este locul perfect pentru a te deconecta, este locul unde să-ți aduni prietenii și familia, să te retragi pentru a-ți reîncărca bateriile, în timp ce citești o carte bună, sau să te răcorești cu o limonadă la sfârșitul zilei 홍연 mp3 다운로드. Chiar dacă dispui de un spațiu mic, amenajează-ți curtea pentru a fi o adevărată oază de relaxare.

Iată câteva idei care nu necesită buget mare, din care să te inspiri pentru a avea o grădină de vis, pe care s-o exploatezi cu fiecare ocazie:

  1. Aranjamente de flori perene – aceste flori revin anual, spre deosebire de cele care țin un singur sezon după ce au fost plantate Terraria 1.2.0.2 Download. Vor necesita o investiție inițială majoră, însă merită pe termen lung.
  1. În loc să mergi direct la pepiniere pentru semințe sau arbuști, poți cere prietenilor care au plante și flori care îți plac să taie un lăstar 유튜브 멀티 다운로드. Această metodă se numește “butășire” și este cea mai ieftină și accesibilă metodă de înmulțire a plantelor.
  1. Ia în considerare și florile și plantele cățărătoare, mai ales în cazul în care ai o grădină mică sau dacă există o porțiune “banală” de zid sau gard, pe care dorești să o acoperi 자바 ee 다운로드. În România, Mâna Maicii Domnului se numără printre cele mai populare alegeri, datorită mirosului plăcut. Pentru o arcadă de flori, poți planta trandafir cățărător – este foarte rezistent și crește rapid large number.
  1. Mobilierul de grădină poate fi foarte scump. Dacă ești pasionat de proiectele DIY, îți poți realiza singur mobila, din paleți de lemn Instagram batch download. Aceștia sunt ieftini, extrem de accesibili și pot fi transporați ușor. Poți construi din ei canapea și masă, pe care să le vopsești ulterior în culori vii Download Batter's Mania. Nu uita să le tratezi cu lac înainte să așterni pe ele perne sau saltele moi.
  1. Grătarul sau cuptorul: profită de weekendurile frumoase și adună prietenii și familia la masă, chiar și fără să aveți o ocazie specială Carnival Holocaust Download. Poți găsi grătare și cuptoare de calitate pentru grădină la cei de la PiatraOnline MovieMaker 2012.
  1. Instalează lămpi solare, pentru a lumina grădina în nopțile plăcute de vară. Acestea se găsesc la prețuri accesibile, au o durată de viață mult mai mare și eman o lumină plăcută, discretă.
  1. Hamacul este una dintre piesele “must-have” pentru a te relaxa.
  1. Toamna poți realiza aranjamente din dovleci, pe care să le așezi pe marginea aleei sau a scărilor.
  1. Dacă ai piese vechi de mobilier de lemn, pe care nu le mai folosești, le poți expune în grădină și așeza pe ele ghivece cu flori și plante sau borcane vechi, pe care să le pictezi.

 

Foto credit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *