AFI Palace Cotroceni va gazdui piesa de teatru pentru copii ,,Calatorie in lumea artelor”

Bucuresti, 31 octombrie 2013 – AFI Palace Cotroceni, in parteneriat cu Creartes Land, va gazdui duminica, 3 noiembrie 2013, incepand cu orele 18:00, piesa de teatru pentru copii “Calatorie in lumea artelor” spring zip file.

Piesa scrisa si regizata de Roxana Mihaela Zavodnik, directorul Creartes Land, vine in completarea proiectului artistico-plastic „Caravana Toamnei”, dedicat copiilor cu varste cuprinse intre 6-14 ani 박화영 감독판 다운로드.

“Apreciem efortul, creativitatea si implicarea copiilor, de aceea ne dorim foarte mult sa sustinem orice demers de acest gen. Copiii ne reprezinta si prin ochii lor vedem viitorul”, declara Aura Dinu, Director de Marketing, AFI Malls Division 새벽의 호위 다운로드.

In proiectul ”Caravana Toamnei” au fost implicati elevii de la Liceul Bilingv Miguel de Cervantes, Scoala de Muzica si Arte Plastice Iosif Sava, Colegiul de Muzica George Enescu si Creartes Land, sub indrumarea profesoarei de arte Ana Traci tv drama.
AFI Palace Cotroceni - Calatorie in lumea artelor
Tema centrala a proiectului “Caravana toamnei” a fost crearea unui peisaj de toamna realizat pe panouri de dimensiuni mari, folosind tehnica colajului din hartie si materiale textile 스마트폰에서 동영상 다운로드.

Lucrarea artistica poate fi vazuta in cadrul piesei de teatru “Calatorie in lumea artelor”, ce se va desfasura langa patinoarul din AFI Palace Cotroceni game of memories.

Parintii si copiii sunt invitati duminica in AFI Palace Cotroceni sa ia parte la spectacol si sa se bucure de momentele artistice oferite de Creartes Land Download adobe reader 10. In plus, la finalul piesei, copiii pot participa la o tombola surpriza care pune in joc premii oferite de catre Creartes Land si Music&More.

 

***

Despre AFI Palace Cotroceni

Amplasat la intersecţia dintre Bd 마이티마우스 에너지 다운로드. Vasile Milea şi Bd. Timişoara, AFI Palace Cotroceni ofera non-stop un mix de brand-uri şi activitaţi de petrecere a timpului liber, adaptate dorinţelor fiecarui consumator: 350 de magazine, aproximativ 3.000 de locuri de parcare, un hypermarket real- deschis 24/7, 20 de sali de cinema, primul IMAX din Romania, doua cazinouri, cel mai mare patinoar aflat in interior (aproximativ 1.000 mp) – deschis tot timpul anului; doua terenuri de joaca pentru copii; prima arena de laser tag din ţara; primul Roller Coaster dintr-un centru comercial din Europa de Est, bowling şi biliard; un spaţiu dedicat targurilor tematice; un trenuleţ electric, o pista de karting Windows 7 Enterprise Download.

Un alt aspect de interes al AFI Palace Cotroceni il reprezinta programul sau de funcţionare non-stop. Hipermarketul real-, este deschis 24 de ore pe zi, magazinele retailerilor pana la miezul nopţii in zilele vineri, sambata şi duminica, iar zona de fast food, restaurante şi atracţii pana tarziu in noapte Gangwon University.

Vizitatorii pot ajunge la AFI Palace Cotroceni cu toate mijloacele de transport public: cu metroul, autobuzul sau tramvaiul. Staţia de metrou cea mai apropiata de mall este Politehnica, iar autobuzele şi tramvaiele care au staţie in faţa mall-ului sunt: 137, 93, 71, respectiv liniile de tramvai 8, 25, 47.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *