Amelie.ro in lupta pentru viata: Gianna Jessen, o poveste emotionanta – VIDEO

Amelie.ro se alatura campaniei pentru viata si va prezinta o poveste de viata emotionanta Minecraft Skins.
Gianna Jessen (SUA), supravieţuitoare a unui avort nereuşit, vorbeşte la Queen’s Hall, Parliament House, statul australian Victoria, în timpul dezbaterilor privind legalizarea avortului, în 2008 복면가왕 72회 다운로드.

Gianna Jessen a rămas cu o paralizie cerebrală după ce s-a născut la 7 luni în urma unei tentative de avort salin. Procedura presupune administrarea unor chimicale, iar copilul moare şi este expulzat în câteva ore Download Adobe pdf Viewer.

Norocul Giannei a fost că medicul avorţionist nu era în spital în momentul în care s-a declanşat expulzarea, întrucât în astfel de cazuri, copilul care se naşte totuşi viu este ucis de medic sau lăsat să moară de foame – ca expresie supremă a „progresului umanităţii” 아크 서바이벌 이볼브드 다운로드.

Deşi doctorii au spus că ea nu va putea niciodată merge, Gianna aleargă astăzi maraton pentru a strânge fonduri dedicate altor supravieţuitori ai avortului Download apk editor pro.

Gianna şi-a dedicat viaţa muzicii şi educării publicului asupra acestui flagel înspăimântător, avortul, care a făcut doar în SUA aproape 50 de milioane de victime Walk3 Use Map.

Urâtă, ameninţată cu moartea de feministe, Gianna obişnuieşte să spună: „Dacă avortul este dreptul femeii, unde sunt drepturile mele march?

Mai multe informatii despre aceasta femeie extraordinara puteti gasi la giannajessen.com

Potrivit statisticilor, România are, din 1990, cea mai înaltă rată a avortului din cele 27 de ţări care astăzi alcătuiesc Uniunea Europeană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *