La multi ani, copilarie!

Puritatea copilariei, sinceritatea, jocurile si povestile… reprezinta un adevarat miracol al vietii Download Android Gmail. Copilaria este o lume fantastica plina de armonie, un loc de refugiu al problemelor insolubile…Cand nu mai esti copil, ai murit de mult. Constantin Brancusi

Cine nu-si aduce aminte cu drag de anii copilariei Mozilla firefox? Indiferent de locul in care am copilarit, de conditia sociala, copilaria va ramane mereu primavara vietii.

Si in fond cine ne opreste sa fim copii 크림슨 에디터 다운로드? Viata? Grijile? Oamenii? Societatea?

Ne maturizam, invatam, incepem sa cunoastem, ne punem intrebari, ne framantam, ne stabilim noi idealuri si uitam pe parcurs de tot ce inseamna cu adevarat frumos… N-ar fi rau, sa ne lasam in voia simturilor si sa traim clipa jucandu-ne ca niste copii…indiferent de varsta si rangul social 치아문단순적소미호 한글자막 다운로드.

Iti spun un mic secret. Mereu m-am simtit copil, si o voi face in continuare, nu ezit sa ma zbengui, sa ma dau in topogan, sa simt adierea proaspata a florilor atunci cand ma dau in leagan, nu tin cont de privirile oamenilor atunci cand am doua codite si merg pe bicicleta sau fac castele de nisip pe plaja, chiar daca nu mai sunt un copil. 윈도우즈 미디어 플레이어 다운로드. fizic:)

Si toate astea pentru ca sufletul meu este inca tanar si va fi la fel, chiar si atunci cand voi fi bunica.. Asta este adevarata bogatie pentru care m-ar putea invidia o multime de oameni.

Asa ca La multi ani copilarie! La multi ani dragele mele si nu uitati niciodata sa fiti copii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *