Idei de cadouri pentru o viitoare mamă

Dacă ești în căutarea unor idei inedite de cadouri pe care să le oferi unei viitoare mame, iată aici o listă care te poate ajuta Download another bot v. Indiferent că este vorba de prietena ta cea mai bună, cumnata sau o colegă de birou, sperăm că te vor inspira următoarele idei.

O zi la spa 마마무 넌 is 뭔들 mp3 다운로드. Probabil că viitoarea mamă s-a agitat foarte mult în ultima perioadă, cu toate pregătirile pentru sosirea bebelușului. Fă-i cadou o zi la spa pentru a se relaxa Panasonic download. Există unele spa-uri care oferă tratamente și masaje speciale pentru femeile însărcinate. Masajele sunt bine venite în perioada sarcinii, însă ar fi bine de evitat sauna sau orice alte tratamente termice vanishing of Yuki-chan Nagato. De asemenea, manichiura și pedichiura este de preferat să fie realizate cu produse naturale, ce nu conțin chimicale, într-o cameră foarte bine aerisită 크롬브라우저 다운로드.

Body care. Dacă nu aveți un buget atât de mare pentru cadou, puteți alege și alternativa mai prietenoasă cu portofelul: un set de produse hidratante de baie și îngrijire a corpului, care să conțină produse naturale și să fie lipsite de conservanți chimici You slowly.

Cărți. Cu siguranță a citit în ultimele luni numeroase cărți legate de sarcină și creșterea copilului, este de preferat să eviți să-i alegi ceva tot pe tematica asta 은펜체 다운로드. Ajut-o să se deconecteze, fă-i cadou o carte de ficțiune, sigur o va aprecia.

Aparat foto cu film instant. Pozele fizice vor avea mereu impact mai mare decât miile de poze pe care le facem pe telefoanele mobile și, de cele mai multe ori, ajungem să nu le mai privim nici măcar a doua oară martial arts. Cumpără-i un aparat foto cu film instant, de genul Polaroid. Costă puțin, sunt foarte ușoare și de efect.

Pernă specială pentru gravide (“snoogle”) 열혈전기 다운로드. Perioada de sarcină este minunată, însă vine la pachet cu picioare umflate, dureri de spate, încheieturi și multe altele asemănătoare 슈퍼버니맨 pc 무료 다운로드. Toate acestea pot afecta somnul viitoarei mame, în specal în ultimele luni de sarcină. Pentru un somn mai confortabil și de calitate, există perne speciale pentru gravide, care le vor ajuta să adoarmă mai ușor. Cu siguranță îți vor mulțumi.

Jurnal. De preferat unul cât mai mare, în care să documenteze pe îndelete această perioadă extrem de specială.

Haine pentru bebe. L-am lăsat la final deoarece este cel mai la îndemână cadou pe care l-ai putea oferi. Nu va avea niciodată prea multe hăinuțe de bebeluși. Poți să te uiți peste aceste body-uri pentru bebe, de exemplu. Sunt fabricate în România, din bumbac de calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *