Mai cald in casa sau haine mai calduroase?

Vine toamna si primul impuls este sa dam drumul centralei termice Sinagong. Daca avem. Daca nu, cautam cu disperare un calorifer pe curent electric, o aeroterma, orice pentru a ne pastra confortul termic de peste vara in apartament qnap. In camera copilului, lucrurile sunt si mai drastice, multi parinti incercand sa refaca cele 30 de grade de peste vara, ca sa nu raceasca „cel mic” Mary and the Witch's Flower.

Trebuie sa ne aducem repede aminte ca temperatura optima pe care ar trebui sa o avem in casa pe timpul iernii este undeva intre 16 si 22° C. Este o temperatura recomandata chiar si de medicii pediatri pentru camera copilului, indiferent de varsta acestuia magnet address.

Pe timpul iernii, organismul nostru trebuie lasat sa se adapteze temperaturilor de afara. Daca in casa tii termostatul pe 30 de grade si dai peste geruri de minus 20 cand iesi pe usa, supui corpul unui stres termic ce poate favoriza bolile de sezon MacBook Word. Un corp obisnuit cu o temperatura scazuta tolereaza mai bine gerul, zapada, umezeala rece de afara.

In plus, pentru a aduce temperatura camerei la peste 24-26 de grade, efortul termic este considerabil mai mare si implicit, facturile iau proportii 인터넷 주소 동영상 다운로드. In plus, umiditatea din incapere scade sub pragul de confort ceea ce favorizeaza probleme respiratorii, sinusuri iritate sau senzatia de piele uscata penguin highway subtitles. Pe de alta parte, temperatura perceputa de corp este mai mica decat cea reala.

Nu degeaba in magazinele de haine, incepand inca din lunile de toamna, apar colectiile de sezon, inclusiv placutele pijamale flausate care sa ne tina de cald icon. Pentru copii poti gasi o gramada de modele colorate de pijamale de iarna pe liloo.ro, un site ce compercializeaza produse fabricate in Romania din materiale de o calitate foarte buna Don't forget me download. Pijamalele de iarna pentru cei mici sunt confectionate dintr-un material de bumbac moale si gros, mansetele sunt usor elastice pentru a impiedica frigul sa intre pe sub maneci, iar cele pentru copii de sub 3 ani au inchidere prin capse pentru a fi imbracate mai usor 그랜드주석 다운로드.

In timpul sezonului rece, este mai indicat sa alegi niste pijamale mai calduroase decat sa pastrezi termostatul pe o temperatura mai ridicata sau, si mai rau, sa folosesti tot felul de aparate electrice pentru a incalzi excesiv camera. Asadar, cauta de pe acum pijamalele potrivite, pentru tine si pentru cei dragi. Iarna nu este departe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *