Asigura-i copilului tau o crestere sanatoasa!

Zdrovit Romania a lansat pe piata romanească Kidimag – Magneziu de nota 10, unicul supliment alimentar destinat copiilor mai mari de trei ani, hiperactivi, impulsivi care au dificultati de concentrare, deficiente de atentie, tulburari de memorie si somn sau care chiar manifesta o stare de somnolenta exagerata asp.net ftp 파일.

La evenimentul de lansare a participat unul dintre cei mai apreciati medici pediatri din Europa, Doctor in stiinte medicale Jerzy Oleszkiewicz 김어준 뉴스공장 다운로드. In calitate de medic pediatru, cu experienta in functia de director al Spitalului Judetean de Copii din Varsovia si Presedinte al sectiei varsoviene a Societatii Poloneze a Magneziului, el a explicat importanta magneziului in cresterea sanatoasa a copiilor:

“Mai mult de jumatate dintre copiii cu varste intre 7 si 18 ani si de asemenea 20% dintre prescolari consuma prea putin magneziu 동방영야초 다운로드. Analizele au aratat ca acestia au o cantitate mai mare de plumb in corp decat copiii care nu au deficiente de magneziu”, apreciaza Dr. Jerzy Oleszkiewicz 피아프로 다운로드.

De ce este magneziul un mineral atat de important pentru sanatate? In primul rand pentru ca este unul dintre cei mai eficienti agenti de neutralizare a plumbului, cadmiului si a altor substante toxice old version of DaemonTuls. Studiile arata ca in fiecare an nivelul de plumb din organismul uman creste, iar nivelul magneziului scade.

Carentele de magneziu apar in urma unui regim alimentar dezechilibrat, a consumului de ceai, sucuri acidulate, alimente semipreparate sau fast-food, pe care copiii le iubesc Natetv. Parintii stiu că este greu să-i explici unui copil pericolul pe care il reprezinta aceste produse pentru sanatate si chiar mai greu sa refuzi sa-i faci toate poftele Download diablo 2 single.

Suplimentele alimentare pe baza de magneziu sunt necesare pentru a neutraliza efectele unui stil de viata nesanatos. Copiii sunt mai vulnerabili decat adultii in fata agresivitatilor mediului inconjurator si a ritmului de viata alert la care suntem supusi in ultimul timp Satin machine lecture.

Kidimag este singurul supliment alimentar cu pidolat de magneziu si vitamina Bcreat special pentru copii, pentru a-i proteja de  efecte precum dificultati de concentrare, nervozitate, probleme ale somnului, carii, oboseala, balbaiala, dureri de crestere, tulburari ale viselor, ticuri sau chiar pierderi ale cunostintei, toate cauzate de lipsa magneziului din organism 유튜브 f12 다운로드.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *