Ponturi pentru a putea decora si avea un camin calduros

Un camin corect decorat nu se realizeaza accidental Wizdum House. Iata cateva ponturi pentru a decora casa ca un profesionist:

In decorarea unei case este necesar sa se stabileasca stilul lost stars. Nu cumparati obiecte aleatorii. Documentati-va din reviste, consultati un designer sau un decorator pentru a va decide asupra stilului pe care vreti sa il adoptati Listen to the radio again download.

Adaugati culoare. Vopseaua sau lavabila sunt relativ ieftine, permitand experimentarea cu diferite culori, iar daca rezultatul nu este cel dorit, aveti avantajul de a reveni la culoarea de la care ati plecat ios 8.3 beta 3 다운로드. Un alt truc util in cazul in care avem de-a face cu un tavan inalt il reprezinta vopsirea lui in nuante de beige, in loc de clasicul alb. Rezultatul va fi un spatiu mult mai primitor si oatmosfera mai calda 윈도우10 드라이버 다운로드.

Renuntati la elementele banale pe care, in mod sigur, toti vecinii le au. Printre astfel de obiente se numara corpurile de iluminat de serie, foile de oglina simple si clasica mocheta beige 픽셀 아트 다운로드. Inlocuiti-le cu unele de o calitate mai buna, cum ar fi corpurile de iluminat vintage, oglizi cu rama de lemn si podele de lemn masiv. Acestea nu sunt neaparat mai scumpe, dar cu siguranta aduc un plus de unicitate si dau caracter oricarui interior 마크0.10.5 다운로드.

In ceea ce priveste mobilierul, cu siguranta sfatuiesc consultarea unui designer care va va ajuta sa stabiliti dimensiunea, tipul de mobilier si asezarea lui in spatiul de locuit hy headline m download. Orice designer va incerca sa va convinga sa investiti in piese de mobilier clasice si accesorii fashion mai putin scumpe, cum ar fi pernele decorative, covorul sau draperiile 시선 영화 다운로드. Astfel, in 5 ani, puteti inlocui cu usurinta pernele pentru a crea un look nou, piesele scumpe fiind inca la moda.

Nu exagerati totusi cu numarul accesoriilor Mamison Boy Jump mp3 download. Investiti in piese unice, vintage, a caror valoare va creste in timp. Nu ratati targurile si magazinele de antichitati. Cumparati accesorii rare din calatoriile in care mergeti.  In felul acesta, nu riscati sa intalniti la prietena cea mai buna aceeasi lampa, cumparata din hipermarchet.

Fiecare incapere trebuie sa aiba un centru de interes care sa atraga atentia, sa ademeneasca oaspetii in spatiu si care sa dea stil. Cu alte cuvinte, intreaga amenajare a fost realizata in jurul acestui element: in living, un centru de interes poate fi semineul, caz in care toate elementele de mobilier sunt indreptate spre el, iar daca nu avem semineu, punctul focal poate fi un obiect de arta sau un corp de iluminat deosebit. Intr-o sufragerie, centrul de interes consta in ansamblul masa-scaune, dar poate fi mutat pe un candelabru sau o plafoniera vintage, asezate deasupra mesei. In dormitor, patul este cel mai important, dar daca este vorba de un pat cu linii simple, in stil minimalist, atentia poate fi captata de tablia de pat sau de un obiect de arta asezat deasupra.

Amenajarea unui spatiu poate fi o experienta nesfarsita si, la fel ca si stilul vestimentar, in continua maturizare si schimbare. Stilul decoratiunii spatiului in care locuim evolueaza o data cu personalitatea individuala!

 

 

Sursa articol: Sorina Rasteanu‏, eurotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *