Ce faci cand copilul tau nu te asculta!? Certurile intre copii si rolul meu de parinte!

Atelier de Comunicare Relationala pentru parinti cu Antonia Noel

“De cate ori ti-am zis sa nu mai intri in casa incalțat cu pantofii de strada Download Chicago? Uite cum ai murdarit covorul! De ce nu poți sa ma asculți niciodata?” – totul spus pe un ton ridicat si amenințator. Iti pare familiara scena asta ms office 2013 한글판 다운로드?
Interesant este ca, cei mai mulți dintre noi, in momentele critice in care nu știm cum sa reacționam la crizele copilului, singurul instrument pe care-l avem la indemana este sa tipam sau sa pedepsim 커비 2 다운로드.
O parte importanta a educarii unui copil este sa stii cum sa-i vorbești! Cand si ce sa-i ceri ca el sa fie cooperant!

Ai vrea sa stii ca ceea ce faci este cu adevarat eficient in relatia cu copilul tau 신명조 무료 다운로드?
Iti pui mii de intrebari, ai vrea sa intelegi ce anume provoaca aceste crize si cum sa faci sa nu se mai intample ?!
Ei bine, afla ca suntem mii de parinti care am trecut sau trecem prin asta si care am gasit sau cautam inca solutia cea mai buna pentru noi si pentru copiii nostri Hour Body Download.
Pe 25 noiembrie, orele 18:30, va invitam la cea de a cincea intalnire “Alege sa fii un parinte minunat!” dedicata tuturor celor care vor sa comunice eficient cu copilul/copiii lor Download the chia-literary somiho!

La finalul acestui workshop vei ințelege ce se afla in spatele comportamentelor negative, cum sa le previi și cum sa le rezolvi, in funcție de situație wd my cloud!

Daca vrei sa afli mai multe, te invitam sa vizitezi pagina oficiala de facebook a evenimentului (The Adviser Ateliere pentru parinti cu Antonia Noel) sau pagina de web a organizatorului (www.theadviser.ro) si rezerva-ti locul acum pentru a participa la unul sau mai multe ateliere Antonia Noel si poti beneficia de o oferta special construita pentru tine 잘나가서 그래 다운로드.

Atelierele de comunicare sunt dedicate tuturor parintilor, viitorilor parinti, dar si bunicilor, bonelor si cadrelor didactice din scoli si gradinite Supreme Font.

Toate evenimentele se desfasoara in Bucuresti, in zona Universitate, in sala CFPSI 10 Plus, str. Academiei nr. 7, Etaj 1.

Pentru inscriere te rugam sa ne contactati la adresa de email office@theadviser.ro sau la nr Lunch time Fireworks. de tel. 021.780.52.85

“ The Adviser – Ateliere pentru parinti cu Antonia Noel” este un proiect the Adviser, realizat in parteneriat cu Itsy Bitsy Fm , Kids News , Amelie , E-scoala si Mr. Mentorous. Speaker invitat Antonia Noel.

Te asteptam cu mare drag.

——————————–

23 septembrie 2014, 18.30-20.30 “Cand copiii vorbesc si parintii inteleg!”
7 octombrie 2014, 18.30-20.30 ”De ce manifesta copiii comportamente provocatoare? ”
21 octombrie 2014, 18.30-20.30 “Minciuna la copii – in ce masura este determinata de parinte?”
11 noiembrie 2014, 18.30-20.30 ”Câte dorinte pot Implini, ca parinte ? Cum facem diferenta intre nevoie si dorinta?”
25 noiembrie 2014, 18.30-20.30 Ce faci cand copilul tau nu te asculta!”
2 decembrie 2014, 18.30-20.30 ”Cum si cand le spunem copiilor adevarul despre Mos Craciun?!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *