Ce trebuie să ştii despre creditul Prima Maşină

Dacă nu ai avut bani până acum să îţi cumperi o maşină, trebuie să ştii că, începând de acum, şansele să îţi poţi cumpăra autoturismul potrivit pentru nevoile tale au crescut considerabil.

Datorită creditului Prima Maşină, poţi mult mai uşor să accesezi banii necesari şi să îţi cumperi un autoturim nou.

Care sunt condiţiile pe care trebuie să le îndeplineşti?

În primul rând, trebuie să nu îţi mai fi cumpărat până acum un autorism nou şi să nu ai restanţe la alte credite sau bugetul de stat.

Chiar daca obti venituri in strainatate poti aplica pentru acest tip de credit, dar trebuie să te asiguri că poţi asigura maşina pe care o vei cumpăra printr-o poliţă de tip CASCO şi maşina este aproape a ta.

Banii pe care îi primeşti trebuie să îi returnezi în cinci ani, iar împrumutl este de până la 58.900 de lei, adică 95% din preţul de achiziţie al autotorismului. Restul de cinci la sută trebuie să îţi permiţi să îi plăteşti tu, încă de la început.

Ca să obţii un astfel de împrumut, nu trebuie să demonstrezi decât că eşti angajat, să ai o fişă fiscală pentru dovada veniturilor din anul anterior, un contract individual de muncă, acte de identitate, certificat de căsătorie, dacă este cazul, şi factura emisă de vânzător.

Mai multe informaţii despre acest tip de credit poţi afla şi de la Banca Transilvania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *