Cum să-ți alegi mobila pentru bucătărie

Bucătăria se numără printre încăperile esențiale ale unei case bad guy 다운로드. Este locul unde se gătește și se ia masa, este loc de socializare, este primul loc unde te îndrepți dimineața, atunci când de abia te-ai trezit, pentru a-ți face o cană de cafea 윈도우10 익스플로러 10 다운로드. Este important ca aceasta să fie plăcută din punct de vedere estetic dar să fie și amenajată cât mai practic. Dacă tocmai te muți într-o casă nouă sau dacă dorești să dai un refresh la bucătărie și s-o reamenajezi, iată câteva lucruri de bază pe care să le iei în considerare 아이폰 이메일 첨부 파일 다운로드.

  1. Primul pas este să realizezi un plan al bucătăriei, în funcție de nevoile tale și ale familiei tale. Măsoară spațiul pe care-l ai la dispoziție Trot Top 100 download. În funcție de cât de mare este familia ta și cât de des gătiți, va trebui făcut planul încăperii. Stabilește exact de cât spațiu de depozitare aveți nevoie, care vor fi electrocasnicele mari și unde vor fi amplasate exact corruption 다운로드.
  1. Nu uita să iei în considerare și locul unde se află caloriferele, prizele, țeava de gaz, coloana de apă și felul în care se deschid ușile Download 5 non-summit meetings. Prizele nu trebuie acoperite de mobilă sau să fie prea aproape de chiuvetă. Pune toate acestea pe hârtie și chiar desenează o schiță, pentru o viziune mai clară asupra planului 페도라 17 다운로드.
  1. Alege un mobilier din materiale de calitate, inclusiv la feronerie, astfel încât să fie rezistent peste ani. Necesită o investiție inițială majoră, însă este mai avantajos pe termen lung 나만이 없는 거리 다운로드. Ia în considerare și ideea de a face bucătăria la comandă, vei avea mai mare control asupra mărimilor corpurilor, materialelor și culorilor. Găsești la Staer oferte de bucătării la comandă 암수살인 다운로드.
  1. Dacă spațiul disponibil este mic, decorează bucătăria în culori deschise, care vor lăsa iluzia unui spațiu mai mare și aerisit 슬픈 씬 다운로드. Lasă să pătrundă cât mai multă lumină naturală, nu obtura ferestrele cu jaluzele sau perdele.
  1. Ia în considerare și spațiul care va veni deasupra electrocasnicelor. Acesta poate fi folosit pentru corpuri suspendate în care să amplasezi electrocasnicele pe care le folosești cel mai rar și de care nu ai mereu nevoie să fie la îndemână.
  1. Folosește mobilă multi-funcțională. Poți alege, de exemplu, un colțar care să aibă spațiu de depozitare dedesubt.
  1. Dacă nu se mănâncă foarte des în bucătărie iar spațiul disponibil este mic, poți alege să cumperi o masă extensibilă, care să fie mărită doar atunci când este nevoie de ea.
  1. Nu în ultimul rând, nu uita de iluminat. Vei avea nevoie de o sursă de lumină generală, deasupra, și de surse de lumină special pentru diverse taskuri unde este importantă precizia (atunci când tai ceva cu cuțitele). Este important ca materialele din care sunt realizate sursele de lumină să fie rezistente la condițiile tipice unei bucătării: temperaturi ridicate și umiditate.

 

Foto credit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *