“De ce manifesta copiii comportamente provocatoare?” – Atelier de Comunicare Relationala pentru parinti cu Antonia Noel

Sa fii un parinte minunat este o alegere pe care stim ca ai facut-o deja 이클립스 루나 다운로드! Ai ales sa fi mereu informat, sa inveti continuu si sa te dezvolti in permanenta. Suntem fericiti sa fim alaturi de tine pe acest drum.

Calatoria mult asteptata a inceput 윈집 무료 다운로드! Primul atelier a adus cu el primele dezvaturi, primele invaturi si… primele impresii. Va multumim celor care ati avut indrazneala de a va imbarca la drum Download the Android api! Bun Venit celor care ne veti insoti de acum inainte!

De aceea, si pentru cel de al doilea atelier, am ales o tema care ne-am dori sa implineasca asteptarile tale Tostonia Story. Stim cat de dificile sunt momentele in care copiii ne raspund prin comportamente provocatoare. De cele mai multe ori, atunci, primul nostru impuls este de a-i mustra si de a-i pedepsi msi gaming app. Insa, înainte de a reactiona asa este util si important sa întelegem ca si cel mai inacceptabil comportament poate fi explicat, copilul nostru poate avea o nevoie intemeiata, poate sa îi lipseasca informatia sau stresul sa-si fi facut aparitia naver video editor.

De cate ori nu ti s-a intamplat:

–  Sa-i repeti de prea multe ori copilului ce trebuie sa faca, iar el sa nu te bage in seama?!

–  Sa-ti exprimi ingrijorarea sau temerea, iar el sa-ti intoarca spatele si sa-si dea ochii peste cap? 서울한강체 폰트 다운로드!

–  Sa auzi de atatea ori “ NU VREAU” ,“ LASA-MA IN PACE” incat sa simti ca-ti iesi din minti?!
Ai vrea sa stii ca ceea ce faci este cu adevarat eficient in relatia cu copilul tau 마마무 노래 다운로드? Te simti atras de una sau mai multe dintre temele propuse?

Vrei sa afli mai multe? Nimic mai simplu. Viziteaza pagina oficiala de facebook a evenimentului (https://www.facebook.com/pages/The-Adviser-Ateliere-pentru-parinti-cu-Antonia-Noel/348919191899761) sau pagina de web a organizatorului (www.theadviser.ro) si rezerva-ti locul acum pentru a participa la unul sau mai multe ateliere Antonia Noel si poti beneficia de o oferta special construita pentru tine 무한도전 436회 다운로드.

Atelierele de comunicare sunt dedicate tuturor parintilor, viitorilor parinti, dar si bunicilor, bonelor si cadrelor didactice din scoli si gradinite 모던패밀리 시즌6 다운로드.

Toate evenimentele se desfasoara in Bucuresti, in zona Universitate, in sala CFPSI 10 Plus, str. Academiei nr. 7, Etaj 1.

Pentru inscriere va rugam sa ne contactati la adresa de email office@theadviser.ro sau la nr. de tel. 021.780.52.85

Te asteptam cu drag.

———————————-

23 septembrie 2014, 18.30-20.30 “Cand copiii vorbesc si parintii inteleg!”

7 octombrie 2014, 18.30-20.30”De ce manifesta copiii comportamente provocatoare?

21 octombrie 2014, 18.30-20.30 “Minciuna la copii – in ce masura este determinata de parinte?”

11 noiembrie 2014, 18.30-20.30”Câte dorinte pot împlini, ca parinte ? Cum facem diferenta intre nevoie si dorinta?”

25 noiembrie 2014, 18.30-20.30”Ce faci cand copilul tau nu te asculta!”

2 decembrie 2014, 18.30-20.30”Cum si cand le spunem copiilor adevarul despre Mos Craciun?!”

———————————-

“ The Adviser – Ateliere pentru parinti cu Antonia Noel” este un proiect the Adviser, realizat in parteneriat cu Itsy Bitsy Fm , amelie.ro si www.e-scoala.ro , speaker invitat Antonia Noel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *