Amenajari interioare: Decoratiuni vintage

Se poarta vintage-ul on mobile Nate. Atat in materie de haine dar si in materie de decoratiuni interioare. Un decor vintage ne da sentimentul de liniste, caldura si romantism, ne trezeste amintiri si face ca propria casa sa ni se para desprinsa parca din povesti, in care parfumurile florale, cele de lemn autentic si ale dulceturilor se impletesc toad data modeler 다운로드.

Vintage presupune alaturarea obiectelor vechi sau cu un aspect uzat, creand o imagine interesanta si calduroasa. Orice interior poate prinde viata prin simpla imbinare a mobilierului retro cu obiecte de mobilier noi, ce se remarca prin precizia materialului folosit 자이브 다운로드. Elementele retro pot consta fie intr-o piesa de colectie veritabila, fie in obiecte foarte vechi, transmise din generatie in generatie.

Acest mod de decorare este cel mai personal stil de decorare al casei, care iti permite sa adaptezi fiecare element personalitatii tale ietester 다운로드. Cartile vechi si antichitatile isi vor gasi, astfel, un loc in casa ta, nemaitrebuind sa le ascunzi prin diverse locuri.

Pentru a da impresia unui vintage cat mai autentic, mobilierul trebuie sa fie neaparat din lemn 구약 성경 다운로드. Daca vrei sa ii conferi un aspect cat mai uzat, cumpara o bucata de smirghel si apasa usor, in miscari circulare. Apoi, o poti reconditiona pictand-o in culori cat mai indraznete aix nmon. Aplica mai intai culoarea de baza in mai multe straturi, urmand ca, dupa ce aceasta s-a uscat, sa folosesti un sablon pentru modelul dorit.

Fie ca sunt din panza sau din casmir, canapelele pot fi simple sau cu motive florale lame exe 다운로드. Foloseste scaunele de mici dimensiuni pe post de masute si asaza pe acestea vaze cu flori sau mai multe carti.

Pattern-urile sunt un must have corn player. Achizitioneaza materiale textile cu imprimeuri pentru draperii sau pentru pernele decorative. Imbina modelele florale cu dungile si vei obtine o incapere foarte primitoare 구글 어스 프로 무료 다운로드. Pentru o atmosfera boema, specifica stilului vintage, adauga niste lumanari, accesorii din portelan sau ceramica, rame foto din lemn si tablouri in ulei .net framework 4.6. In ceea ce priveste iluminatul, candelabrele, corpurile cat mai mari, cu influente baroce sunt alegerea perfecta.

Nu in ultimul rand, paleta cromatica trebuie sa fie compusa din culori calde, precum roz, verde sters, gri, violet deschis sau bleu, insa albul trebuie sa fie predominant. Indiferent de perioada de timp in care ne aflam, clasicul nu se demodeaza niciodata, iar decorul vintage va conferi intotdeauna un aspect boem si rafinat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *