Amenajari interioare: Decoreaza-ti casa de Paste!

Trebuie sa primesti Pastele nu doar in inima ci si in casa. Musafiri neanuntati pot aparea oricand, mai ales atunci cand avem de-a face cu una dintre cele mai frumoase sarbatori de peste an.
Daca lumina Pascala o putem primi in Noaptea Invierii cand mergem la biserica, lumina din suflet o primim prin gandurile bune pe care le avem in aceasta perioada, iar lumina in case o facem sa apara printr-o reimprospatare a decorului.

Cum poti sa iti decorezi casa de Paste?
Detaliul conteaza cel mai mult in aceste zile. Nu este neaparat necesar sa schimbi culoarea peretilor ci dimpotriva, sa faci cateva schimbari prin care vestesti ziua Pastelui.
Poti decora oua in mai multe culori si cu diverse aplicatii si le poti aseza intr-un cos pe masa. Pentru ca intotdeauna Pastele este in stransa legatura cu primavara insorita, trebuie sa culegi flori si sa pui in toate vazele din casa. Parfumul florilor se va raspandi imediat si totul va mirosi a zi de sarbatoare.

Poti scoate vesela cea buna din dulap, iar masa unde musafirii vor manca din preparatele tale delicioase, trebuie sa fie aranjata cu lux, rafinament si bun gust.
Daca vrei sa aduci o noutate locuintei tale, fara sa fii nevoita sa faci prea multe schimbari, poti apela la schimbarea perdelelor. Efectul va fi spectaculos pentru ca intreaga incapere va parea ca este imbracata in haine de sarbatoare.

Nu uita de iepurasii de ciocolata pe care ii poti aseza strategic la intrare ca sa primesti invitatii cu amabilitate si bineinteles ceva dulce.
Cozonaci pe mese, un pahar cu vin rosu si miros imbietor de primavara! Casa ta va parea foarte calda si primitoare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *