Distractie cu papusi pentru cei mici in Plaza Romania

Plaza Romania gazduieste in fiecare sambata si duminica, in zona Rotonda, intre 17:00 si 18:00, pana pe 8 decembrie 2013, teatrul de papusi, lumea de poveste invaluindu-i pe cei mici care se vor amuza copios privind show-ul simpaticelor papusi 티 맵 다운로드.

 

Plaza Romania doreste sa aduca zambetul pe buzele celor mici, punandu-le la dispozitie spectacole in cadrul carora acestia isi pot explora imaginatia si creativitatea intr-o atmosfera relaxanta si distractiva Sketch-up free download!

In timp ce copiii se vor distra pe cinste la teatrul de papusi, parintii isi pot completa garderoba de toamna – iarna din cele mai noi colectii, avand parte de o seara relaxanta de cumparaturi 그레이의 50가지 그림자 심연 다운로드.

Teatru de papusi in Plaza Romania

****

 

Grupul Anchor este prezent in Romania din 1997 fiind unul dintre cei mai puternici jucatori de pe piata, prin portofoliul sau de proiecte de retail, rezidentiale si cladiri de birouri Hawkma tin. Anchor Grup a construit in Romania, Bucuresti Mall, primul centru comercial modern la nivel local. De asemenea, grupul detine Plaza Romania, una dintre cele mai populare destinatii pentru cumparaturi si distractie din Bucuresti, Shopping MallDova, centru comercial deschis in Chisinau, Republica Moldova, Anchor Plaza, prima cladire de birouri de clasa A integrata cu un centru comercial si InCity Residences, ansamblu rezidential situat in centrul Capitalei 윈도우 업데이트 보류중인 다운로드. Valoarea totala a investitiilor efectuate pana in prezent se ridica la peste 350 milioane euro. Grupul continua activ dezvoltarea unor proiecte de anvergura si extinderea platformei de servicii 심 타워 다운로드.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *