Ghidul mamelor care vor să alerge cu căruciorul sportiv

Dacă vă numărați printre cele care au în sânge “microbul” mișcării și obișnuiați să ieșiți la jogging cu fiecare ocazie, să știți că nu trebuie să renunțați la această activitate după ce veți deveni mamă 유오기 다운로드. Veți putea relua alergările la doar câteva luni de la naștere, astfel încât să reveniți în formă fizică maximă, și în același timp să petreceți timp afară împreună cu bebe 어도비 인디자인 무료 다운로드.

În general, medicii recomandă să includeți copilul în rutina de făcut mișcare de abia după ce trece de șase-nouă luni, din momentul în care mușchii sunt îndeajuns de dezvoltați încât își poate susține singur capul Windows 7 sp1.

Pentru asta trebuie achiziționat un cărucior special, sport, precum cele distribuite de Cărucior Copii 전화번호 유심 다운로드. Acestea sunt special concepute pentru mămicile care doresc să iasă la jogging cu copilul, cărucioarele obișnuite nefiind îndeajuns de stabile.

Cărucioarele sportive au în general trei roți, la cea din față existând posibilitatea de a o fixa sau lăsa pivotantă (la 360 de grade) ppt 뷰어 다운로드. În timpul alergării este de preferat să o blocați, pentru a avea stabilitate maximă și a nu ajunge în direcții nedorite de la o simplă denivelare sau baltă de apă construction simulator 3. Dezavantajul este că va fi mult mai greu de întors căruciorul sau de luat curbele.

Alte caracteristici ale acestor cărucioare includ posibilitatea de a ajusta înălțimea mânerului și amplasarea unei frâne de mână pe el LifeCoding Java. Acestea sunt utile dacă va fi folosit căruciorul de ambii părinți sau dacă plănuiți să alergați pe drumuri înclinate.

Este de preferat să alergați în parcuri, pe drumuri cât mai line, să evitați gropile sau orice denivelare care ar putea zdruncina copilul games for pc. Aveți grijă să fie prins cât mai bine în hamul de siguranță.

La început vă va fi mai greu să alergați decât erați obișnuită, deoarece veți avea de împins multe kilograme în plus, însă asta vă va ajuta să ardeți mai multe calorii și să vă reintrați mai rapid în formă youtube mp3 conversion and free YouTube videos.

Cărucioarele dispun de diverse compartimente și spațiu dedesubt, unde veți putea pune tot ceea ce v-ar fi de folos în timpul alergării, precum apă, șervețele, scutece, o jucărie Satan's Doll4.

Vă veți încălzi foarte tare în timpul alergării, însă nu uitați să protejați copilul împotriva elementelor meteo, să trageți copertina pentru protecția solară sau apărătoarea pentru ploaie sau vânt dacă este nevoie. Dacă afară este foarte frig sau foarte cald, este de preferat să lăsați copilul acasă, cu altcineva, sau să scurtați timpul alocat alergării.

Foto credit: Serge Melki from Indianapolis, USA (Attack of the stroller Moms)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *