Idei de cadouri pentru familii cu copii mici

Dacă se apropie ziua de naștere sau de nume a copilului unor prieteni sau dacă pur și simplu urmează să mergeți în vizită pe la ei și nu doriți să mergeți cu mâna goală, sperăm să vă ajute această listă de idei de cadouri movie outside of the screening.

  1. Set de accesorii de baie – de la cele pentru îngrijirea pielii sensibile a copilului la rățuște și alte accesorii de acest gen log cabin.
  1. Lampă de veghe – pentru când se trezește bebe noaptea, ca să poată adormi mult mai ușor la loc (lumina normală este mult prea puternică) jar game mobile.
  1. Alt cadou cu care nu ai cum să dai greș: jucăriile educative specifice vârstei.
  1. Dacă cei mici au mai mult de trei ani, posibilitățile de cadouri sunt mai variate large files. Până când împlinește trei ani, evitați să-i luați orice fel de jocuri ce conțin obiecte mici, deoarece este pericol să le inhaleze. După ce trece de vârsta respectivă, puteți să începeți să le cumpărați puzzle-uri sau seturi de lego 왕이 된 남자 다운로드.
  1. Pentru a-și manifesta talentul artistic: un set de modelaj din plastilină sau truse de pictat, cu set de pensule, acuarele sau creioane free movie drama.
  1. Pentru cei mai energici: patine, role sau chiar bicicletă.
  1. Un cadou ceva mai riscant, din cauza potențialului zgomot (este de preferat să verificați cu părinții înainte dacă este ok): clapă sau orgă electronică protobuf 다운로드.
  1. Animalele de pluș și hainele pot fi cumpărate indiferent de vârsta copilului, fiind mereu binevenite. Îi puteți lua, de exemplu, un body de la Liloo – întrebați părinții ce mărime se potrivește, ca să fiți siguri că nimeriți YouTube high speed download. Mărimile estimate pentru vârstă nu se potrivesc mereu, deoarece copiii se dezvoltă diferit, din acest motiv este de preferat să le cumpărați în funcție de înălțimea lui wireshark 32bit 다운로드.
  1. Dacă bebe are mai puțin de un an, evitați să-i cumpărați încălțăminte, oricât ar fi de drăguță pe raft, pentru simplul motiv că-i va fi inutilă atâta timp cât încă nu poate merge java json.
  1. Iar, într-un final, o idee de cadou pentru părinți: un aparat foto instant (tip Polaroid) și un album foto personalizat. Deoarece toată lumea are un telefon mobil cu cameră foto performantă, în ziua de azi se fac extrem de multe poze peste care, în 99% din cazuri, nu se mai uită nimeni niciodată. Astfel, le va rămâne o amintire fizică, peste ani.

Foto credit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *