Idei pentru un living room de vis

Living room-ul asociat cu traditionala sufragerie sau prima camera a locuintei, cea de primire, unde aveau loc intalnirile  si petrecerile de  societate din trecut, ramane si in zilele noastre cea mai versatila incapere a locuintei, fie ca este vorba despre un apartament   intr-un  bloc colectiv  sau despre  o locuinta individuala.

Pentru o amenajare corecta si armonioasa  a locului unde te simti de fiecare data acasa,  se impune sa tii  seama de cateva reguli  si   sa-ti creezi propria oaza de liniste, personalizand-o  cu  obiecte de arta sau de suflet, mici decoratiuni sau suveniruri aduse din vacanta, motiv pentru care vei reusi sa te simti extrem de confortabil si relaxat.

Pentru ca stilul in care te vei decide sa-ti amenajezi livingul  va constitui cartea de vizita a propriei locuinte, Interior Store  si Amelie.ro iti propun   in cele ce urmeaza  cateva sugestii in acest sens:

Stilul Minimalist

Un stil foarte actual, ce continua designul ultimilor ani,  fiind ideal pentru cei ce iubesc simplitatea si eleganta unui interior.

Design minimalist, bazat pe linii drepte; corpuri de mobilier individuale realizate din materiale naturale. Punctul de atractie il reprezinta covorul din piele naturala de vitel cu design Chess.

Insertiile de oglinda, precum si insertiile metalice,  finisajele lacuite lucios,   sunt caracteristice stilului modern-minimalist. Original, minimalist, rafinat!

Un living confortabil, realizat in tonuri  de pamant si personalizat cu decoratiuni in culori de foc.

Nuantele inchise si texturile reci vin sa completeze perfect un interior “urban”, simplu si extravagant in acelasi timp.

Alb-Negru, o combinatie mereu la moda, redefinita acum prin nuante “glossy”.

Liniile minimaliste in culori calde  sunt combinatia perfecta pentru un design urban in trend.

Confortul asigurat de o insula rotativa (foto) este esential mai ales pentru livingurile nu foarte spatioase.

Combinatiile de culori natur, liniile drepte, corpurile individuale de mobilier, texturile reci sunt o imbinare perfecta pentru realizarea unui interior minimalist.

“Glossy” – definitia designului minimalist. Combina-le  cu texturi calde pentru un living perfect!

Puritatea albului combinata cu accentele pasionale de rosu. Livingul ideal pentru cei ce iubesc  contrastele puternice!

Stilul Modern

Jocul de forme si accentele de culoare personalizeaza interiorul camerei tale  intr-un mod unic si personal.

Actual si urban, definit prin accente de culori calde si reci, imbinte perfect intr-un living modern!

Eleganta nunatelor de lemn natur, simplitatea liniilor si tonurile de pamant ale decoratiunilor  imbraca perfect livingul tau.

Jocuri de culori puternice si alb, completate de culori de pamant.

Tonuri de pamant, linii drepte, joc de forme si asimetrie…

Modern inseamna in primul rand confortabil si functional.  Bucura-te de un interior in care spatiile de depozitare sunt nenumarate!

Stilul Clasic

Un design sofisticat, realizat in linii clasice-moderne, ce ofera spatii de depozitare atat in dulapuri cu usa, cat si in zone deschise.

Echilibru in designul rezidential, rafinament si eleganta; simplitate si originalitate…

Accente puternice de culoare, ce definesc perfect un design rafinat, bazat pe eleganta.

Esente tari de lemn in tonuri naturale si sticla inchisa la culoare – o reinterpretare a clasicului in stil modern!

Luxury Classic

Stilul clasic propune un design elegant, bazat pe complexitatea liniilor, imbinarea perfecta a materialelor “masive” si rafinamentul elementelor decorative.

Culorile naturale ale lemnului , rafinamentul formelor si atentia deosebita acordata finisajelor mobilierului creeaza un interior luxos.

Vitrinele sunt elementul care nu trebuie sa lipseasca dintr-un interior clasic.

Simplu si elegant…

Luxury Retro


Finisaje in nuante de alb, linii drepte combinate perfect cu linii rotunjite, picioare art-deco – O  inevitabila reintoarcere in timp!

Pictura decorativa realizata manual pe mobilier, nuantele de lemn vopsit si tapiseriile decorative ne vor intoarce inapoi in timpul luxului si al elegantei!

Colour Design


Designul in culori a aparut din nou in atentia designerilor de interior. Fuchsia  este una dintre culorile sezonului. Foloseste-o in diferite nuante pentru un interior de succes.

Combinatii de alb-gri-albastru – ideale in living-urile moderne, tineresti.

Jocurile de culori asigura un design vesel si modern.

Design urban realizat in culori puternice.

Art Deco

 


Art Deco – un stil eclectic; un stil bazat pe rafinamentul si eleganta Parisului  anilor ’20. O combinatie perfecta intre o simetrie liniara pornita din stilul Art Nouveau:  elemente ale neoclasicului, cubismului si modernismului perioadei.

Baroque


Un design foarte elaborat, cu linii definite in sec. al-17-lea, si reinterpretat in prezent.