Igrasia – cauzele degradării pereților

Petele de umezeală de pe pereții caselor sunt deranjante atât prin aspectul inestetic, cât și prin prin efectul nociv pe care îl au asupra sănătății noastre 남아있어 다운로드. Cartea Igrasia – prevenire și combatere, ne dezvăluie cele mai eficiente metode de luptă împotriva acestei „boli” de care suferă unele locuințe 마다가스카 영화 다운로드. Și, deorece știm că pentru a „trata” o afecțiune e necesar să-i cunoști cauzele, iată un fragment care descrie cauzele apariției igrasiei, preluat din cartea mai sus amintită To Get Married for 5 million won.

Ce este igrasia și care sunt cauzele apariției acesteia?

„Umezeala în exces degradează în primul rând pereţii care sunt în imediata apropiere a solului sau sub nivelul acestuia linux sftp file. Construcţiile (în trecut ca şi în prezent) trebuie protejate de apă, respectiv umezeală, prin toate metodele şi materialele disponibile. În trecut, la izolarea caselor se foloseau de obicei materiale naturale (piatră, strat de ceramic arsă – cărămizi, argilă etc.) 갑순이 다운로드. Acele materiale care în momentul construcţiei erau considerate încă moderne, cum ar fi diferitele straturi de răşină sau gudron, îşi pierd relativ repede proprietăţile 엑소의 쇼타임 다운로드. Cauzele degradării unei structuri umede sunt definite de tipul de izolaţie utilizat în momentul construcţiei.

Cauzele pot fi:

– izolaţie corespunzătoare iniţial, dar ineficientă în momentul de faţă;
– izolaţie corespunzătoare, dar învechită;
– izolaţie corespunzătoare, dar insuficientă şi nepotrivită cu destinaţia actuală a spaţiului (de exemplu utilizarea în scop comercial, amenajarea unui restaurant sau a unor birouri la parterul clădirii);
– izolaţie necorespunzătoare şi insuficientă, atât la nivel de proiect cât şi în execuţie;
– lipsa izolaţiei 헤드 사커 돈버그 다운로드.

0-igrasia.jpg

Modalităţile de infiltrare a umezelii în pereţii clădirilor:

– umiditatea se infiltrează lateral;
– apa se infiltrează liber;
– umiditatea se infiltrează prin pori capilari, din fundaţie.”

Pe lângă cauzele apariției igrasiei, volumul prezintă și informații despre alegerea celor mai practice procedee și soluții de uscare a pereților, de la metodele istorice de întreținere a clădirilor, până la metodele mecanice sau chimice folosite în prezent ebs Opera House download. În plus, cartea vorbește și despre renovarea suprafețelor, tipurile de tencuieli, metodele de acoperire a suprafețelor, dar și despre deficiențele expertizelor și ale tehnologiilor utilizate 마인크래프트 결혼모드 다운로드.

Din colecția Meșterul priceput v-ar mai putea interesa și cărțile: Etajere din lemnConstruirea șemineelor sau Cuptoare de pâine și pizza Movavi video editor 12.

0-seminee.jpg 0-cuptoare.jpg

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *