KIDEX – Expozitia de produse si servicii pentru bebelusi, viitoare mamici, parinti si copii are loc intre 29 mai si 1 iunie

Inceputul verii aduce la ROMEXPO doua evenimente pentru publicul larg  KIDEX – Expozitia de produse si servicii pentru bebelusi, viitoare mamici, parinti si copii 낙제기사의 영웅담 다운로드.

Timp de patru zile, intre 29 mai si 1 iunie, in Pavilionul Central ROMEXPO, vizitatorii vor avea ocazia sa regaseasca intr-un singur loc o mare varietate de produse ce pot fi achizitionate la preturi avantajoase 웃는남자 영화 다운로드.

Astfel si cei mici vor avea ocazia sa fie rasfatati, atat prin multitudinea produselor prezentate de expozanti dar si prin programele interactive care ii asteapta spring jar 다운로드.

Pentru ca evenimentul se desfasoara in apropierea zilei de 1 iunie, copiii vor gasi la KIDEX cel mai distractiv loc de joaca, prin intermediul atelierelor de pictura, a terenurilor de tenis special amenajate dar si prin momentele artistice desfasurate pe scena KIDEX 체인지가이 다운로드. In plus, doritorii pot beneficia de plimbari cu masini de epoca pe parcursul tuturor zilelor de eveniment.

KIDEX aduce cea mai atractiva oferta de cumparaturi si petrecere a timpului liber, la preturi unice 쇼미더머니7 1회 다운로드!

Programul de vizitare este:
29-31 mai 2014: intre 10.00-19.00
1 iunie 2014: intre 10.00-18.00
Intrarea este libera movie Mercury!

Pentru mai multe detalii, accesati: www.kidex.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *