Lucruri esențiale pe care să le cumperi înainte să naști

Dacă te pregătești să naști, iată o listă cu lucrurile importante pe care trebuie să le cumperi înainte de venirea pe lume a noului membru al familiei Download The Bell Pepper New Fit.

Bagajul pentru maternitate:

Pentru mămică: lenjerie intimă lejeră (chilot , sutien pentru alăptat, cămăși de noapte cu deschidere în zona pieptului special pentru alăptat), produse de igienă personală(săpun, periuță de dinți, pastă de dinți, prosoape, papuci de plastic, pieptene , deodorant , vată medicinală, tampoane igienice, tampoane pentru sân), centură abdominală postnatală (utilizată în zilele imediat după naștere), pompă de san Download Children's Maze Finder.

Pentru bebeluș: un pachet de scutece (0 luni +), o cremă antiiritantă, șervețele umede, prosop moale, ser fiziologic și comprese sterile, pompiță de nas (în forma de pară, cu cauciuc), 2 biberoane , hăinuțe (body-uri, caciulițe, mănuși, șosetuțe), linguriță, cană gzdoom 다운로드.

Acte necesare : carte de identitate (mama și tata) copie și original, certificat de căsătorie (dacă este cazul ), carnetul de gravidă și toate analizele din perioada sarcini, adeverința de salariat (pentru maternitățile de stat) Xenix download.

Pentru a-l transporta:

Scaunul auto, pentru a-l duce de la spital până acasă. Este una dintre cele mai importante investiții pe care o veți face pentru a-l proteja pe bebe – statisticile arată că scad cu până la 70% riscul ca cel mic să se rănească în cazul unui accident auto Grave Encounter2. În plus, este obligatoriu prin lege pentru a-l transporta, chiar dacă nu aveți încă mașină proprie.

Cărucior, pentru a-l putea plimba în aer liber Dragon Fuhrer. Alege unul care să fie ușor de manevrat și, în același timp, să asigure copilului un nivel maxim de siguranță și protecție împotriva factorilor externi, cum ar fi condițiile meteo Download The Age of The Great Seas 2.

Pentru cameră:

Pătuțul copilului, saltea, husă de protecție, lenjerie, pătură și sac de dormit. Dacă vă numărați printre cei care călătoresc foarte mult, puteți achiziționa și un pătuț pliabil, care poate fi manevrat și transportat ușor Roller coaster tycoon 2 Hangul edition download. Găsiți o varietate mare de modele la BestKids.

Măsuță și saltea pentru înfășat 이투스 앱 다운로드. Este unul dintre lucrurile pe care le vei folosi cel mai des, având în vedere că bebe va trebui schimbat aproximativ o dată la 3 ore.

Lampă de noapte pentru a putea schimba bebelușul noaptea fără a fi nevoită sa luminezi toată camera 투캅스 다운로드.

Sistem de monitorizare a copilului (interfon), pentru a-l auzi în momentele când nu ești în cameră.

Haine:

Probabil că vei primi foarte multe hăinuțe cadou, însă printre hainele esențiale de care vei avea nevoie: 6 outfituri dintr-o singură bucată (body-uri, salopete), șosete, o pălărie, mănuși cu un singur deget, bavete.

Consumabile și produse pentru igienă:

Aprovizionează-te cu un stoc minim de produse pentru igienă, cum ar fi scutece (va avea nevoie în medie de 10 pe zi), biberoane, șervețele umede, bețișoare urechi, trusă de îngrijire bebeluși(conține unghieră, forfecuța, perie, pieptene), muselină pentru baița copilului.

Vei avea nevoie și de produse speciale pentru îngrijirea pielii sale, care este extrem de sensibilă în primele luni de viață. Cumpără un șampon blând, special pentru bebe, pe care-l vei putea folosi și pentru corp, și un detergent special pentru rufe și pentru biberoane.

Pentru alăptat: pompă sân, tampoane pentru sân (vei avea nevoie de ele în special în faza inițială, când sânii vor fi extrem de sensibili și se vor irita rapid), unguent pentru mameloane, protecții mamelon, două sutiene pentru alăptat și pungi pentru depozitarea laptelui matern.

Alte lucruri esențiale: sterilizator, pentru toate lucrurile cu care bebe va intra în contact în primele luni de viață, și aspirator nazal, pentru a-i putea curăța nasul și a extrage secrețiile.

Foto credit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *