Mihaela Popa: Trebuie să încurajăm și femeia activă

Senatorul PNL Mihaela Popa a declarat, duminică, în cadrul unei conferințe de presă, că prin eliminarea plafonului maxim de 3.400 lei pe lună a indemnizației pentru creșterea copilului a fost reparată o nedreptate și a subliniat necesitatea unor proiecte de legi prin care să se susțină creșterea natalității 맥북용 한글 다운로드.

„S-a reparat o nedreptate. O mamă care a contribuit ani de zile la bugetul statului și nu avea venit minim o lună în ultimele 12 luni nu primea niciun leu la indemnizația de creșterea copilului 알집 8.0 다운로드. Acum s-a extins perioada la ultimii doi ani”, a spus senatorul PNL Mihaela Popa.

Ea a susținut că proiectul legislativ este doar un început în ceea ce privește pachetul de legi privind creșterea natalității win xp sp3 다운로드.

„Noi trebuie să încurajăm și femeia activă. Avem nevoie de creșe și de o lege funcțională a bonelor. (…) Adoptarea celor mai bune măsuri de încurajare a natalității din România reprezintă o prioritate zero pentru mine și pentru colegii mei, parlamentari liberali 노래 공짜로 다운로드. Adoptarea acestor reglementări reprezintă, însă, un pas necesar, dar insuficient. Este nevoie de un pachet mult mai amplu de politici pentru a crește efectiv natalitatea și a veni în sprijinul tinerelor familii”, a declarat Mihaela Popa, una dintre inițiatorii proiectului de act normativ ebs sympathetic download.

Totodată, ea a explicat că noua lege prevede că persoanele care timp de doi ani au realizat minim 12 luni venituri supuse impozitului vor beneficia de concediu pentru creșterea copilului timp de doi ani, respectiv trei ani în cazul copilului cu handicap, iar calculul indemnizației se stabilește în cuantum de 85% din media veniturilor nete realizate în ultimele 12 luni din ultimii doi ani, dar nu mai mică de 85% din cuantumul salariului minim brut pe țară garantat în plată 크롬 텀블러 다운로드.

De asemenea, a arătat liberala, în situația în care decide să se întoarcă în câmpul muncii, părintele va primi un stimulent de inserție în cuantum lunar de 50% din indemnizația minimă stabilită —indemnizația minimă este de 85% din salariul minim brut pe țară garantat în plată Kindle Dictionary. Nivelul indemnizației lunare se majorează cu 85% din cuantumul salariului minim brut pe țară garantat în plată, pentru fiecare copil născut dintr-o sarcină gemelară, de tripleți sau multipleți, începând cu al doilea copil provenit dintr-o astfel de naștere Illustrator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *