Pampers si Unicef lupta pentru eliminarea tetanosului neonatal

Numai o mamica stie cate are de infruntat alaturi de comoara sa cea mai de pret, copilul. Traim intr-o lume dominata de boli si singura solutie pe care o avem la indemana este prevenirea timpurie. In lupta de a-i asigura noului nascut o viata frumoasa si sanatoasa, s-au alaturat si Pampers si Unicef. Prieteni de nadejde pentru orice familie, Pampers si Unicef continua lupta pentru eliminarea tetanosului neonatal pana in anul 2012. Campania „1 pachet=1 vaccin” va ajuta la strangerea de fonduri, asa ca poti sprijini si tu direct aceasta campanie.

Incepand cu 2008, campania „1 pachet = 1 vaccin” a fost sustinută, in Romania, de mamici din intreaga tară. Incepand cu acest an, Romania si-a unit fortele cu restul tarilor si, impreuna, au decis sa continue lupta impotriva tetanosului neonatal pana in 2012, cand se estimeaza ca aceasta boala va fi eliminată la nivel global.

Anul trecut, cu ajutorul romanilor, Pampers a donat catre UNICEF 2.166.119 de vaccinuri. In 2010, Pampers si UNICEF continua sa lupte umar la umar alaturi de mamicile din intreaga tara, in acest an sub semnul muzicii.

Prin campania „1 pachet = 1 vaccin”, mamicile pot fi alaturi de Pampers si UNICEF, luptand impotriva tetanosului neonatal. La fiecare pachet de scutece sau de servetele umede cu insemnele campaniei cumparat, Pampers doneaza catre UNICEF banii necesari unui vaccin pentru a salva viata unui micut, pentru a inlocui suferinta cu zambetul.

Si pentru ca inimile se deschid sub puterea muzicii, Pampers si UNICEF invita mamicile din intreaga tară sa se alature noilor sustinători, Stefan Banica jr., Andra, Nicola, Analia Selis, Anca Turcasiu, Nico, Chris Simion, sa cante intr-o singura voce, alaturi de acestia, Cantecul pentru viata, pentru a readuce zambetul in sufletul copiilor si parintilor mai putini norocosi ca noi.

Pe 30 Martie la Teatrul „L.S. Bulandra” a avut loc relansarea campaniei „1 pachet = 1 vaccin”, prin care Pampers si UNICEF lupta pentru eliminarea tetanosului neonatal si pentru a proteja astfel dreptul la viata al bebelusilor din intreaga lume. Anul acesta, anuntarea campaniei s-a realizat intr-o maniera inedita, cu ocazia premierei piesei de teatru „Oscar si tanti Roz” (cu Oana Pellea şi Marius Manole).

„Atat campania, cat si spectacolul au la baza un indraznet demers uman, acela de a-i face pe oameni sa nu traiască doar pentru sine ci prin generozitate sa intinda mana ceorlalti, sa ii ajute sa nu mai fie singuri in lupta cu viata, cu moartea, cu boala.” remarca regizorul piesei, Chris Simion.

Andreea Marin Banica, ambasador al  campaniei Pampers UNICEF a emotionat invitatii, prezentand realitatile dramatice intalnite in tarile afectate de tetanos si indemnand publicul sa sustina campania Pampers UNICEF, pentru a reusi impreuna sa inlocuiasca suferinta copiilor cu zambetul.

Alaturi de ea au fost prezenti sustinatorii campaniei: Stefan Banica jr., Anca Turcasiu, Nicola, Chris Simion, Andreea Berecleanu, Amalia Nastase, Rita Muresan si Bianca Brad, care vor transmite mai departe catre mamele din tara indemnul de a se implica in campania „1 pachet = 1 vaccin”.

„Sunt bucuroasa ca sotul meu s-a alaturat campaniei Pampers UNICEF, ma simt bine sa am sprijinul lui pentru ca este tata, in primul rand, dar mai ales pentru ca e implicat ca artist si compozitor, creand o varianta speciala a unui cantec de leagan minunat si, dealtfel, foarte cunoscut, de Johannes Brahms (Lullaby) si scriind versuri foarte sensibile pentru aceasta melodie. Pentru mine, e o frumoasa ocazie aceea de a-l canta impreuna, mai ales pentru ca nu fac asta zi de zi. Sper ca, şi cu ajutorul muzicii de această data, sa facem o treaba la fel de buna precum cea de anul trecut.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *