Pastrati culorile spectaculoase cu noua masina de spalat marca Whirlpool – Al 6-lea Simt Colours

Whirlpool a lansat o noua gama de masini de spalat cu tehnologia al 6-lea simt Colours, special creata pentru articolele colorate. Gratie noii tehnologii si a display-ului inteligent, utilizarea acestor masini este mult mai facila si mai placuta, eliminand grijile unei setari gresite. Avand posibilitati de incarcare variabila de la 1 si pana la 8 kg, noile masini pot spala orice tip de tesatura cu adaptarea parametrilor in functie de tipul incarcaturii si cu economie de apa, energie si timp de 50%.

Cu un design imbunatatit ce confera un aspect compact si ergonomic, noua gama de masini de spalat rufe Whirlpool ofera o combinatie unica de programe dedicate rufelor colorate, care permit senzorilor tehnologiei al 6lea simt sa optimizeze spalarea pentru fiecare culoare, pastrandu-i astfel stralucirea si calitatea tesaturii. Noile masini de spalat Whirlpool au cea mai buna clasa de eficienta energetica A + +, economisind cu pana la 30%  energie, comparativ cu standardul A.

Cand achizitionam haine noi, ne gandim sa le pastram culorile stralucitoare si pline de viata pentru un timp cat mai indelungat. Articole personale precum rochiile din matase, sau camasile sunt considerate adesea pretioase si de aceea trebuie sa fie protejate in timpul spalarii ”, a declarat Mioara Bolozan, Marketing Manager Whirlpool Romania. “Din fericire, spalatul hainelor colorate nu mai este obositor si nici riscant, datorita noilor masini de spalat cu tehnologia al 6-lea simt Colours, adusa de Whirlpool in Romania. aceste masini revolutioneaza acest domeniu, nu numai din punctul de vedere al tehnologiei, ci si al esteticii feminine ”, a adaugat ea.

Noua gama de masini de spalat Whirlpool este dotata si cu tehnologia Wave Motion, care distribuie tesaturile in toata cuva, permitand detergentului sa fie perfect absorbit. Aceasta inseamna ca temperatura de spalare poate fi redusa la un minim absolut, functia Colours 15°C asigurand aceleasi performante de curatare ca si pentru ciclurile de spalare la 40 ° C.

Fiecare program al 6-lea simt optimizeaza performantele de spalare pentru un set specific de culori, compus din tipuri asortate de tesaturi:

– Programul Dark Colours protejeaza articolele negre si inchise la culoare de o eventuala decolorare
– Programul Light Colours spala articole de culori luminoase fara nici un transfer de culoare
– Programul Mixt spala perfect o varietate de culori

Masinile de spalat  cu tehnologia al 6-lea simt Colours  acorda o atentie sporita atat hainelor cat si mediului inconjurator. De exemplu, programul Mixt ofera consumatorilor o economie de energie de 70%, in timp ce programele Dark Colours si Light Colours salveza energie pana la 85%. In acelasi timp, tehnologia Whirlpool al 6-lea simt recunoaste dimensiunea incarcaturii prin senzori speciali si ajusteaza automat consumul de resurse. aceasta monitorizeaza permanent ciclul de spalare, asigurand pana la 50% economii de energie, apa si timp, si optimizand cantitatea de detergent.

Modelele din noua gama de masini sunt dotate si cu un program de spalare lana atestat Woolmark.  Aceste produse sunt disponibile in magazinele partenerilor Whirlpool, la pretul recomandat de 1715, tva inclus.

De sarbatori, Whirlpool ofera un tichet cadou in valoare de 100 RON la achizitionarea unui produs din aceasta gama! Oferta este valabila in toate magazinele care comercializeaza produse electrocasnice Whirlpool.