Sfaturi pentru mestereala

Cateodata se intampla sa ti se strice ceva in casa si sa nu ai pe nimeni la indemana asa ca trebuie sa actionezi 박기영 다운로드. Stim ca e un pic mai greu ca o femeie sa manuiasca ciocanul mai ceva ca un mester priceput, dar daca urmezi sfaturile Amelie, acest lucru nu ti se va parea chiar asa de greu Sims Preplay.

1. Inainte sa montezi un surub in perete, pregateste mai intai locul. Poti face asta cu varful unui cui. Surubul intra mai usor in perete daca ii ungi varful cu putina ceara 시인의 사랑 다운로드. Sapunul nu este un lubrifiant bun, pentru ca favorizeaza coroziunea.

2. Ai mai multa putere cand rasucesti o surubelnita cu o coada mai lunga; dar poti controla mai eficient una cu coada scurta 버블파이터 다운로드.

3. Putin adeziv pe varful surubului ii mareste forta de rezistenta; dar nu face asta daca ai de gand sa demontezi constructia mai tarziu.

4 newspaper reporter. Intareste un surub slabit umpland pe langa el cu adeziv si scobitori sau bete de chibrit. Sau infasoara surubul in ata sau in sfoara subtire inainte de a-l monta 윈도우 보안 업데이트 수동 다운로드.

5. Zgarieturile de pe suprafata mobilei se pot masca cu fluid corector de la masina de scris sau crema de pantofi (un betisor pentru urechi poate tine loc de pensula) java applets. In functie de culoarea mobilei, poti „machia” zgarietura cu fard, creion dermatograf sau acuarele.

6. Indeparteaza urmele albe provocate de obiecte fierbinti pe suprafetele de lemn finisat frecand bine cu maioneza; pune un strat de maioneza peste pete, asteapta zece minute, apoi sterge cu o carpa moale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *