8 lucruri pe care este ok să le cumperi second-hand

Dacă vrei să economisești bani și să cumperi închiriezi sau să cumperi de la second hand, este recomandat să nu faci asta când vine de anumite lucruri precum cauciucurile mașinii, cosmetice (riști să te alegi cu o boală de piele) sau scaun auto pentru copil Jsp Table Excel Download. Însă există și lucruri care merită cumpărate folosite și te vor costa o fracțiune din prețul pe care l-ai da pe unele noi, deși sunt de aproape aceeași calitate pmbok 4th Korean version pdf. Iată unele dintre ele:

  1. Cărți. Mai ales dacă este vorba de cărți școlare, care sunt extrem de scumpe. Caută să împrumuți sau să cumperi de la anticariat, sunt chiar și cu 90% mai ieftine decât cele noi small house in the woods. O altă variantă mai ieftină ar fi să cumperi cărți digitale, care sunt disponibile la o fracțiune din varianta fizică.
  1. Mașină Young Pig. Desigur, este riscant, implică foarte multă documentare și stres, trebuie să o verifici înainte până în ultimul detaliu, ca să fii sigur că este totul în regulă, însă, din punct de vedere financiar, cu siguranță merită luată în considerare această variantă from Kokuriko Hill. Mașinile noi se devalorizează cu 20% în momentul în care sunt scoase din curtea dealerului.
  1. Bicicletă. Sunt extrem de scumpe când sunt noi și, precum mașinile, se devalorizează rapid 스타크래프트 1.18.1 다운로드. În cele mai multe cazuri, cei care își vând bicicletele nu au apucat să le folosească foarte mult. Găsești și în România numeroase magazine de biciclete second hand, de unde îți poți achiziționa una 숏버스 다운로드. Dacă vrei să cumperi însă de la cineva străin, cere-i în prealabil să-ți arate niște acte care să dovedească proveniența bicicletei, astfel încât să nu cazi în capcana de a cumpăra una furată Download 10g of Oracle Database.
  1. Tableta, calculator sau laptop. Apar modele noi constant iar cele vechi se devalorizează rapid, deși sunt foarte apropiate din punct de vedere al performanțelor 뷰티풀 다운로드. Găsești la ABD computer o gamă variată de tablete, laptopuri și calculatoare second hand, precum și componente sql developer 다운로드.
  1. Haine. Mai ales atunci când ai nevoie de unele formale, pe care să le porți o singură dată. Le vei găsi în stare foarte bună și la o fracțiune de cost față de cele pe care le-ai putea cumpăra noi, din magazine.
  1. Mobilă de birou. Poți găsi piese de mobilier de birou rezistente, la calitate foarte bună și care au fost întreținute ok. Vor funcționa la fel de bine precum cele noi și vei da mult mai puțini bani pe ele.
  1. Unelte. Dintre cele de bază, precum ciocan sau șurubelnițe. Dacă sunt întreținute bine, acestea rezistă foarte mulți ani și nu are rost să cumperi unele noi. Același lucru este valabil și pentru ustensilele de grădinărit.
  1. Echipament sportiv. Palete, mingi, fluturași de bedminton, orice ai nevoie – nu are rost să cumperi unele noi atunci când găsești și variante second hand într-o stare foarte bună. În general acestea sunt cumpărate din start cu gândul că vor fi folosite pe viață și ajung să fie folosite doar de câteva ori și după aia vândute.

Foto credit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *