Studiu: Perioada de acomodare a copilului în grădiniță durează, în medie, 2 săptămâni

Conform unui studiu intern realizat de grădinița Die Biene Maja, cu predare în limba germană matern, perioada medie de acomodare a unui copil este cuprinsă între 2 săptămâni și o lună 아프리카 티비 다시보기 다운로드.

43% dintre părinții participanți la studiu au afirmat faptul că perioada de acomodare a fost de mai puțin de 2 săptămâni, în timp ce 36% au spus 2 săptămâni – o lună Download the bento player.

Studiul a fost efectuat în mediul online, pe e-mail, iar eșantionul a fost compus din părinți care își duc copiii la grădinița Die Biene Maja Download the confession of December Twenty Oil. Scopul studiului a fost de a evalua perioada de acomodare în ceea ce privește durata, metodele pe care părinții le folosesc pentru a facilita acomodarea celui mic, dar și criteriile pe care aceștia le iau în considerare când aleg grădinița 대도오 다운로드.

„Am constatat că pentru 93% dintre părinți predarea în limba germană în sistem matern a fost un factor decisiv în alegerea grădiniței noastre 치즈인더트랩 10화 다운로드. Suntem încântați de faptul că din ce în ce mai mulți părinți devin conștienți de importanța învățării unei limbi străine de la vârste fragede full book of myths. Acest lucru vine în completarea numeroaselor studii care spun că vârsta ideală pentru a începe procesul de asimilare a unei alte limbi este de 2 ani, pentru a ajunge la nivelul unui nativ” a declarat Despina Hoinaru, Managing Partner, Die Biene Maja Kindergarten 하나다 소년사 다운로드.

52% dintre părinți îi pregătesc pe cei mici pentru noua etapă explicându-le faptul că vor începe grădinița și ce schimbări implică noul program Download the blog post. Din același studiu, reiese că pentru o acomodare cât mai rapidă, părinții apelează la o jucărie sau obiect de care cel mic este atașat. 24% au optat, mai întâi, pentru programul scurt, trecând apoi la cel lung naver sharing fonts. De asemenea, discuțiile periodice avute cu personalul grădiniței i-au ajutat pe părinți să înțeleagă cum se acomodează cel mic în noul mediu și care sunt modificările care au loc în comportamentul acestuia Download The Curse of The Absurd Dawn.

Elementul hotărâtor în ceea ce privește gradul de satisfacție al părintelui legat de serviciile grădiniței este reprezentat de rezultatele copilului și de evoluția acestuia în timp (71% dintre părinții participanți la studiu au ales acest răspuns). La polul opus se află alimentația, spațiul și dotările grădiniței.

Despre Die Biene Maja
Die Biene Maja este o instituție de învățământ preșcolar cu predare în limba germană la nivel matern din București. Conținutul didactic urmărește conceptul educațional „Pyramide ©” dezvoltat de Institutul Pedagogic Cito (Germania). “Pyramide” facilitează învățarea limbii germane astfel, până la vârsta de 6 ani, copilul ajunge să atingă un nivel înalt de fluență echivalent cu cel al unui nativ. Die Biene Maja Kindergarten a educat deja cu success patru generații de absolvenți care au fost admiși, în urma unui examen în limba germană, la Colegiul German Goethe din București, singura școală de tradiție cu predare în limba germană la nivel matern.

Pentru informații suplimentare vizitati site-ul: http://www.bienemaja.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *