Sugestii de Crăciun: Un univers plin lumina si de prieteni cu lămpile Disney de la Philips

Cadourile de Crăciun pentru copii pot fi o adevărată provocare pentru părinţii care nu ştiu ce idei să mai născocească pentru a-i impresiona şi mulţumi pe micuţii lor mbrwiz exe 다운로드. Imaginaţia şi creativitatea sunt puse la încercare an de an, iar darurile clasice nu mai par atât de interesante.

Pentru că cei mici sunt fascinaţi de lumea din poveşti, Philips vine în ajutorul părinţilor care doresc să recreeze atmosfera Disney în camera celui mic 웹브라우저 동영상 다운로드. Lămpile Disney de la Philips – Living Colors Micro Disney şi Softpals – aduc mai aproape de copii cele mai îndrăgite personaje din filmele copilăriei 캐딜락 게임 다운로드.

Living Colors Micro Disney este o colecţie de lămpi special concepute pentru copii, cu o varietate de lumini colorate ce înveselesc camera micuţului, creând o atmosferă jucăuşă şi relaxantă 자귀모 다운로드. Cele patru filme animate clasice care înveselesc lămpile (Avioane, Masinute, Printese si Mica Sirena) însoţesc copilul într-o noapte plină de vise colorate şi lasă imaginaţia să zburde 헬로 카봇 다운로드. Prin atingerea şi glisarea pe banda de culoare de pe produs, se poate selecta una din cele 64 de culori diferite pentru a picta cu lumini colorate camera sau locul de joacă Jumanji New World Download. Prin efectul de lumină difuză, culorile se îmbină natural, iar apăsând pe butonul pornit/ oprit timp de 5 secunde, lămpile oferă opţiunea de a derula automat întreaga gamă de culori 응급남녀 14회 다운로드.

Lămpile Living Colors Micro Disney pot fi achiziţionate din magazinele partenere – Altex şi eMAG -, la preţuri variind între 149,99 RON 199,99 RON Win10.

Lămpile de veghe portabile din colecţia Softpal aduc mai aproape de copii personajele Disney în formă reală, astfel încât cei mici să poată dormi sau juca în siguranţă alături de un prieten luminos, blând şi protector 우아한 사생활 다운로드. Concepute special pentru copii, lămpile Softpal dispun de LED în interior, beneficiind de câteva avantaje ce permit acestora să le utilizeze cu uşurinţă şi în sigurnaţă: luminează un timp îndelungat, sunt mereu reci la atingere şi se aprind şi se sting cu o simpla miscare a mâinii phpinfo php 다운로드.

Lămpile Softpal pot fi achiziţionate din magazinul partener eMAG, la 223,06 RON, preţ recomandat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *