Tagliatelle cu sunca si ciuperci

Daca ai chef de mancare italiana, poti sa incerci o reteta care suna complicata dar nu este deloc asa – Tagliatelle cu sunca si ciuperci Walk3 Use Map. Ai nevoie de urmatoarele ingrediente: 350-400 grame tagliatelle, 2 fire de ceapa verde( daca nu gasesti, poti sa folosesti si ceapa uscata), 150 grame sunca taiata felii, 150-200 grame smantana, 1 cutie ciuperci (200 gr.), 2 linguri ulei masline(floarea soarelui), parmezan ras(sau cascaval), sare si piper

Se taie rondele ceapa verde(sau uscata), se pune in tigaie cu 2 linguri ulei, se caleste putin iar apoi se pune sunca taiata fasii.Se rumeneste putin iar apoi adaugam ciupercile(scurse bine de ulei) iar dupa aceea punem si smantana march. Se tine pe foc circa 10 minute iar daca scade se poate adauga putina apa.

Se stinge focul iar peste sos se pun tagliatellele fierte `al dente` (sa nu fie prea moi) in apa sarata 윈도우 2000 iso 다운로드. Se amesteca bine direct in tigaie,se sareaza daca este nevoie iar apoi se pot servi. Daca vrei si iti place poti sa pui deasupra, in farfurie, putin parmezan ras.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *