Tendinte 2011 in design interior

Clasicul Reinterpretat

Tendintele pentru noul an in design interior aduc in atentia designerilor si beneficiarilor stilul clasic tumblr photos. Fie ca vorbim despre amenajarea livingului, bucatariei, dormitorului sau a baii – elementele stilului clasic nu trebuie sa lipseasca anul acesta din acestea 영화 창궐 다운로드.

Elemente ale Stilului Clasic

Stilul clasic deriva din stilul de design grecesc si roman. Un stil bazat pe echilibru si armonie perfecta; ce propune simetrii perfecte si linii clar definite Firefox m3u8.

Culorile ce definesc stilul clasic sunt culori inspirate din natura. Pentru a crea un design clasic folositi nuante de albastru inchis, maro, galben, verde si mai ales culori de pamant, precum teracota didot font 다운로드.

Mobilierul stilului clasic este definit prin eleganta si opulenta – fiind cel mai adesea realizat din materiale naturale, masive Itaewon Freedom mr download. Liniile curbate, rotunjite – sunt elemente definitorii ale mobilierului clasic.

Stilul clasic propune tesaturi naturale, cu teme conservatoare, precum dungile New Age. Pentru cei ce doresc sa adauge putina “culoare” stilului clasic – pot utiliza tesaturi precum matasea si taftaua sau chiar catifea.

Unul dintre elementele foarte des intalnite in stilul clasic este semineul 카드캡터체리 오프닝 다운로드. Un semineu mare folosit in living – va atrage toata atentia asupra sa.

Candelabrele mari sunt de asemenea elemente care nu trebuie sa lipseasca unui interior clasic Olfree download. La fel si elementele decorative – precum oglinzi si piese ceramice.

Clasic cu influente Vintage

Foloseste piese de mobilier vintage luxuriant, realizate din lemn scluptat si decorat manual 일본 카카오톡 다운로드. Baile cu accente vintage vor avea un mare succes. Alege pentru amenajarea baii piese de mobilier vintage – decorate sau pictate; si chiar si cazi cu masti decorate manual If you wonder.

Nu folosi in crearea unei astfel de bai obiecte sanitare din acryl! Poti alege cu incredere piese decorative sau chiar si mobilier decorat cu foite argintate sau aurite.

Clasicul cu influente Romantice

Stilul romantic a revenit si el in gratiile designerilor de interior. Alege pentru crearea unor spatii cu accente romantice tesaturi moi, motive florale, dantela si mobilier pictat. Clasicul cu accente romantice pot defini o locuinta calda, primitoare, rafinata.

Stilul romantic are la baza feminitatea. Concentrati atentia asupra pieselor de mobilier cu forme curbe gratioase, si completati cu accente masculine –precum dungi si accesorii din lemn de culoare inchisa.

Accentele de culoare pe care le poti folosi pentru definirea unui stil clasic-romantic sunt albastru-pal , roz, alb-crem – toate in nuante luminoase, calde.

Pentru crearea unui dormitor cu influente romantice puteti folosi piese de mobilier din lemn sau chiar din fier forjat – finisate cu foite de argint sau aur. Folositi tesaturi cu teme florale – atat pentru perne, draperii sau perdele, lenjerii de pat. Puteti adauga dormitorului Dvs. piese de mobilier pictate – precum comode sau noptiere. Folositi piese de mobilier in nuante de alb, alb prafuit sau crem.

Din living si dinning nu trebuie sa lipseasca piesele clasice – precum vitrinele personalizate cu accente romantice.

Decoratiunile precum sfesnicele nu trebuie sa lipseasca; dar nici ramele foto sau oglinzile decorative.

Pentru mai multe informatii, viziteaza site-ul www. interiorstore.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *