Tort de casa

Pregateste si tu un tort delicios ca la mama acasa 우분투 자바 다운로드! Este atat de simplu sa iti oferi o bucurie dulce incat nu vei rezista tentatiei!

Frisca
500 ml smantana, 100 grame de zahar pudra cu aroma de vanilie, un pliculet de intaritor de frisca national ceremony video. Se pune smantana intr-un bol, torni zaharul si amesteci cu mixerul pana se intareste.
La sfarsit se adauga pliculetul de intaritor.
Daca ti se pare ca smantana e prea grasa inainte de a incepe sa o bati adaugi peste 2-3 linguri de lapte dulce Packet Tracer 7.0.
Se pune frisca la rece pana cand este gata tortul.

Blat de tort:
10 oua
10 linguri de zahar
10 linguri de faina
½ pahar nuca macinata
Se bat albusurile pana se fac spuma in acelasi timp cu zaharul si apoi se adauga cate un galbenus MadPogalic. Dupa ce se bat bine ouale se presare faina si se amesteca cu o lingura de lemn incet pentru a nu se lasa ouale. Se tapeteaza tava cu hartie de copt sau cu ulei si faina Download the BlackBerry link. Se adauga compozitia si se baga la cuptor pentru aproximativ 30 de minute pana cand vezi ca incepe sa se desprinda aluatul de pe marginea tavii.

Pentru sirop:
400 mililitri apa
3-4 linguri de zahar
1 fiola esenta de rom
1 pliculet ness

Crema de umplut tortul:
250 grame de faina
300 grame de zahar
½ pachet de margarina
esenta de rom
400 mililitri de lapte
½ pachet de cacao
Se amesteca toate ingredientele apoi se pun la foc mic si se amesteca in continuu pana cand se ingroasa PowerBuilder 11 download. Margarina este singurul ingredient care se adauga la sfarsit dupa ce se ingroasa crema.

Se taie blatul in doua parti egale. Se insiropeaza ambele parti, iar la mijloc se pune crema de cacao. Se orneaza tortul cu frisca, cu ciocolata rasa si nuca pisata.
Pofta buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *